Street food Week na Kalemegdanu
Foto: Pormo

OBAVEZNO POSETITE

Street food Week na Kalemegdanu

Ovo je verovatno jedan od najvećih, a sigurno i jedan od najznačajnijih gurmanskih događaja u regionu

Objavljeno: 10:35h

Nakon Beogradskg Burger Festivala koji je održan krajem maja na Kalemegdanu, iz Beofesta stiže još jedan regionalni gastro događaj, Street Food Week koji će se od 26.08. - 04.09. održati u Kalemegdan parku na prostoru između Ribareve fontane i Muzičkog paviljona.

Ovo je verovatno jedan od najvećih, a sigurno i jedan od najznačajnijih gurmanskih događaja u regionu, gde će tokom 10 dana festivala, 10 učesnika predstaviti različite svetske kuhinje u streetfood formatu. Kubanska, meksička, američka, azijska ali i lokalna sa Balkana su zaista prilika i poslastica za sve gurmane. Verovatno prvi put u Beogradu gosti festivala će moći da probaju pirotske specijalitete, navodi Mina Aleksić ispred Beofesta.

Promo
foto: Promo

Organizatori navode da sam festival ima izuzetno bogat program svaki dan: nastupe dj-eva i live bendove, šahovska takmičenja za decu, takmičenja u stonom tenisu, pikadu, pa čak i amerikancima tokom trajanja euro basketa koji ćemo prenositi.

Festival se zatvara panelom pod nazivom Urban Living, gde će panelisti između ostalog adresirati i teme zelenog saobraćaja, food waste management-a i kako vidimo Beograd 2042. Dodaje na kraju Mina, sa pozivom da obavezno posetite Kalemegdan krajem avgusta i početkom septembra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.