OVDE NE MOŽETE PROĆI A DA VAS POLICIJA NE ZAUSTAVI: Napisano čak 279 različitih prekršaja, VOZAČI OPREZ
Policija, Foto: MUP

OPREZNO

OVDE NE MOŽETE PROĆI A DA VAS POLICIJA NE ZAUSTAVI: Napisano čak 279 različitih prekršaja, VOZAČI OPREZ


U službenim prostorijama zadržano je i 10 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jedan vozač koji je odbio testiranje.

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom trećeg dana muzičkog festivala "Bir fest“ u Beogradu, na prilaznim i odlaznim pravcima u zoni festivala, zaustavili su i kontrolisali 973 vozača i otkrili 279 različitih prekršaja, saopštila je danas PU Beograd.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, iz saobraćaja je isključen 151 vozač, od kojih je osam zadržano na trežnjenju u službenim prostorijama policije, jer su imali više od 1,20 promila alkohola u organizmu. U službenim prostorijama zadržano je i 10 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jedan vozač koji je odbio testiranje.

Policija je sankcionisala i četiri vozača koja su upravljala vozilom bez vozačke dozvole, dok je iz saobraćaja isključila sedam vozila kojima je istekao rok važenja registracione nalepnice.

1 / 5 Foto: MUP

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.