TREĆA ŽENA ZUKORLIĆA IMA DEČKA? Lepa Belkisa odgovarala na pitanja pa ŠOKIRALA javnost, EVO O ČEMU JE REČ
Ilustracija, Foto: Printscreen

šok

TREĆA ŽENA ZUKORLIĆA IMA DEČKA? Lepa Belkisa odgovarala na pitanja pa ŠOKIRALA javnost, EVO O ČEMU JE REČ

Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i "da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere"

Objavljeno:

Treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, Belkisa Crnovršanin, aktivna je na društvenim mrežama, a pored toga što redovno objavljuje fotografije, često i odgovara na pitanja koja joj postavljaju njeni pratioci.

Belkisi su ovog puta pratioci postavljali dosta pitanja vezanih za njen emotivni status, u nadi da saznaju da li je lepa Novopazarka uplovila u novu emotivnu vezu.

Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i “da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere”. Belkisa je to pitanje objavila, a njen odgovor bio je kratak “Bog ne dozvoljava”.

Pored brojnih komplimenata koje joj pratioci šalju, bilo je i pitanje “da li si zauzeta emotivno”, na šta je Belkisa odgovorila da jeste.

Ostaje nam da vidimo da li je i ko osvojio srce mlade Novopazarke.

Belkisa je došla u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Muamerom Zukorlićem, a njihova veza bila je javna tajna. Novinarka je završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Navodno je dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i “mercedes S 320” od 85.000 evra, a nosi i markiranu garderobu.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.