VELIKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA OD RANOG JUTRA: Na Batrovcima se čeka i do 4 sata
Granica, Foto: Printscreen: AMSS kamere

AMSS

VELIKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA OD RANOG JUTRA: Na Batrovcima se čeka i do 4 sata

Ništa manji broj vozila nije ni iz pravca Bugarske i ka Makedoniji, zato će i danas zbog formiranja kolona na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen putovanje biti duže

Objavljeno:

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.50 časova, zadržavanje putničkih vozila na Horgošu je na izlazu 180 minuta, na Preševu, na ulazu, 45, a na izlazu, 120 minuta, dok se na Batrovcima, na izlazu, čeka 240, a u Šidu 30 minuta.

U Srbiji će ovo biti još jedan avgustovski vikend karakterističan po izuzetno jakom intezitetu saobraćaja u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj, saopštio je AMSS.

Ništa manji broj vozila nije ni iz pravca Bugarske i ka Makedoniji, zato će i danas zbog formiranja kolona na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen putovanje biti duže.

1 / 6 Foto: RINA

Osveženje će i u onim natoplijim delovima dana vozačima doneti sigurniju vožnju, ali zato pljuskovi, a u pojedinim krajevima i vremenske nepogode, osim mokrih kolovoza mogu stvoriti opasnost od nanosa zemlje na putu, a i odroni su u ovakvim uslovima česti, zato vozite na većem odstojanju i opreznije.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media