OGLAS DEČAKA (15) IZ UŽICA SLOMIĆE VAM SRCE: Cepao bih drva da skupim novac za patike i trening! (FOTO)
Foto: Printscreen Tviter / Me

vredan i hrabar dečak!

OGLAS DEČAKA (15) IZ UŽICA SLOMIĆE VAM SRCE: Cepao bih drva da skupim novac za patike i trening! (FOTO)

Petnaestogodišnji dečak ne želi ništa na izvolte, želi da radi i pošteno zaradi svoj džeparac...
Objavljeno: 12:46h

N. K. ima 15 godina i živi u Užicu. On je pošten i vredan dečak koji ne želi da bude na teretu svojim roditeljima, već želi da zaradi svoj dinar.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Štampao je oglase koji su privukli dosta pažnje javnosti, pa su ljudi dobre volje krenuli da ih šeruju na društvenim mrežama kako bi mu bar malo pomogli.

Za razliku od svojih vršnjaka, on ne želi samo da ide u školu i da se zabavlja, već želi da privređuje. Pozvali smo ga kako bi videli zašto se odlučio na taj korak.

BAKA KOJA ŠALJE POLJUPCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer 3 mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

- Želim da radim i voleo bih da nađem posao. Želim da zaradim džeparac, a ne da uzimam novac od roditelja. Oni mogu da mi daju određenu svotu, ali ne želim više da im budem na teretu, kaže N. za Espreso.

On trenira košarku i veoma je dobar u tome. Kako kaže, novac mu najviše treba da bi platio treninge u kojima posebno uživa. Od para koje bi zaradio, odmah bi kupio patike, a ostatak bi dao bratu.

Ne beži od posla i nije izbirljiv. U oglasu je naveo kako bi održavao baštu, cepao drva i konobarisao. Ipak, juče mu se dogodila nezgoda.

N. je polomio ruku, pa bi sada mogao da radi neke poslove u kojima ne mora preterano da je upotrebljava. Pre svega, čuvao bi decu, ali svaki posao koji je u mogućnosti da radi, ne bi odbio.

N. je sasvim običan dečak. On želi da trenira košarku, da kupi patike, pomogne porodici i bratu. Ono što ga razlikuje od vršnjaka je to što ne mora da radi, već može da se školuje i zabavlja. Ipak, on ne beži od posla, nije izbirljiv i vrlo je vredan.

Iako bi deca trebalo da budu deca, i da ne misle na egzistencijalne brige, u današnje naopako vreme, ovaj dečak je zlato i primer svima!

Bonus video

BAKA KOJA ŠALJE POLJUBCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer tri mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

(J. J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.