SVEŠTENIK IZ KRUŠEVCA JE NAJVEĆA LEGENDA U SRBIJI: Venčavao par pa je zbog KOMENTARA POSTAO PRAVI HIT! (VIDEO)
Svadba, Foto: TIKTOK/LAZARDJOKIC1 / SCREENSHOT

SVI SU SE NASMEJALI

SVEŠTENIK IZ KRUŠEVCA JE NAJVEĆA LEGENDA U SRBIJI: Venčavao par pa je zbog KOMENTARA POSTAO PRAVI HIT! (VIDEO)

Veoma je lepo videti ovako nešto jer se sveštenik potrudio da dodatno ulepša poseban dan mladencima

Objavljeno: 14:00h

Crkveno venčanje, zbog svoje svečane, mirne i skromne atmosfere obično nije najzabavniji deo velikog dana ni mladencima ni njihovim gostima, međutim, jedan sveštenik iz Kruševca potrudio se da ovaj obred za jedan zaljubljeni par bude potpuno drugačiji.

To je razlog zbog čega je snimak venčanja para iz Kruševca završio na društvenim mrežama, a simpatični sveštenik privukao je pažnju korisnika zbog engleskog jezika na kojem postavlja pitanja mladi, jer nije sa ovih prostora.

Naime, kako se može videti na snimku, mladi par venčava sveštenik, a u komentarima korisnici pišu da je nekima predavao veronauku i da ga oslovljavaju sa otac Sloba. Inače, venčanje je održano u crkvi Lazarici u Kruševcu.

On počinje da priča na engleskom i pita mladu da li ona "uzima ovog prelepog čoveka sa njene desne strane za muža do kraja života", a mlada odgovara sa "da" na srpskom i svi počnju da se smeju.

Nastavio je sa pitanjima pa je pitao da li je neko doveo protiv njene volje, a ona je odlučno rekla "ne" i to opet na srpskom, a sveštenik se našalio i pitao: "Čak ni Mila?", što se odnosilo na njihovu ćerkicu koju su krstili odmah posle venčanja, a to je svima stavilo osmeh na lice i dodatno ih nasmejalo.

Veoma je lepo videti ovako nešto jer se sveštenik potrudio da dodatno ulepša poseban dan mladencima.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.