Sneg danas i sutra, najviša temperatura 2 stepena!
Foto: Printscreen youtube/1KN

Ne prestaje

Sneg danas i sutra, najviša temperatura 2 stepena!

Na jugu i istoku biće od 5 do 10 centimetara, u brdovito-planinskim predelima i više, a zbog jakog istočnog i severoistočnog vetra očekuje se lokalno stvaranje snežnih nanosa, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod
Objavljeno:

U Srbiji će danas i sutra povremeno padati sneg uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na jugu i istoku biće od 5 do 10 centimetara, u brdovito-planinskim predelima i više, a zbog jakog istočnog i severoistočnog vetra očekuje se lokalno stvaranje snežnih nanosa, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod. Sutra će jutarnja temperatura biti u intervalu od -9 do -4, a do 25. januara od -12 do -8, lokalno i oko -15 stepeni.

Najviša dnevna tokom celog perioda u većini mesta biće od -4 do 2 stepena, a u mestima sa duzim zadržavanjem magle i niža.

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, istočni i severoistočni, pa se lokalno očekuje stvaranje snežnih nanosa.

Jutarnja temperatura biće od -9 do -4, a najviša dnevna od -3 do 0 stepeni. Uveče i u toku noći očekuje se postepeni prestanak padavina.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom. Jutarnja temperatura biće oko -4, a najviša dnevna oko -1 stepen. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće hladno u većini dana suvo, samo se u noći ponedeljak na utorak u jugozapadnim i južnim krajevima uz nešto više oblačnosti očekuje retka pojava snega.

BONUS VIDEO:

Krađa kućica za pse ispred opštine Stari grad

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.