PLATA PREKO 150.000 I KOLA GRATIS, ALI JEDAN USLOV JE NEVEROVATAN: Oglas za kuvara podigao Srbiju na noge!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Oglas za kuvara

PLATA PREKO 150.000 I KOLA GRATIS, ALI JEDAN USLOV JE NEVEROVATAN: Oglas za kuvara podigao Srbiju na noge!

Potrebno je da ima razvijene komunikacione veštine i organizacione veštine

Objavljeno:

Verovatno ste mnogo puta naišli na oglas za posao u kojima se traži kuvar koji treba da radi u kuhinji nekog objekta.

Ali kako vam zvuči pozicija "kuvar za unapređenje i razvoj prodaje" kuvanih jela? Od osobe zaposlene na tom radnom mestu, bilo da je u pitanju muškarac ili žena, traži se terenski rad.

Poznata domaća pekara traži radnike raznih profila, a u ovom slučaju nudi stalan i siguran posao, službeno vozilo, laptop i telefon, redovnu i stimulativnu zaradu u iznosu od 150.000 dinara, ali i mogućnost razvoja karijere i ostvarivanja bonusa.

Od ovog zaposlenog, čija bi neto plata iznosila daleko više od 1.000 evra, a koji bi bio vezan za Beograd, traži se iskustvo od minimum pet godina na radnom mestu kuvara i iskustvo u izradi receptura i procesa proizvodnje za kuvana jela.

Jasno je dakle da to ne može biti "običan menadžer" već neko ko zaista poznaje ovaj zanat. S druge strane, potrebno je da ima razvijene komunikacione veštine i organizacione veštine, potom sposobnost planiranja, određivanja prioriteta i samoorganizacije.

Kada je reč o stepenu obrazovanja, pekara traži barem završenu srednju stručnu školu, ali i poznavanje srednjeg nivoa MS Office-a.

Budući zaposleni treba da poseduje i vozačku dozvolu B kategorije.

- Terenski rad podrazumeva obilazak restorana sa samousluživanjem u sklopu maloprodajnih objekata pekare, kontrolu procesa rada u njima i kontrolu kvaliteta proizvedenih jela. Osnovni radni zadatak je unapređenje rada restorana kroz kontrolu rada objekata, ocenu rada, unapređenje radnih sposobnosti i kuvarskih veština zaposlenih, unapređenje restoranskog dela sa predlogom i pripremom novih kuvanih jela - dodaje se u opisu oglasa, piše Telegraf Biznis.

Oglas jednog preduzetnika iz Negotina, podsetimo, nedavno je takođe uzburkao Srbiju.

Gazda Goran ovog leta verovatno je bio najpoželjniji poslodavac u Srbiji jer svojim radnicima osim dobre zarade nudi i 10 besplatnog letovanja na moru kao znak zahvalnosti za dobar rad i učinak.

Međutim, posao koji je Goran ponudio nije nimalo lak već naporan, težak i veoma pipav, a radi se na plantaži kupina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.