GAK O INCIDENTU NA TRIBINI SNS: Aktivisti su sami sebi razlupali kola, nije bilo tuče!
Foto: Youtube printscreen

demantuje sve

GAK O INCIDENTU NA TRIBINI SNS: Aktivisti su sami sebi razlupali kola, nije bilo tuče!

"Aktivisti inicijative mladih došli su na tribinu da izazovu incident" rekao je za Insajder.net predsednik Opštine Inđija i funkcioner SNS-a Vladimir Gak. Ovakva izjava predsednika Opštine zapravo znači da su aktivisti sami krivi sto su pretučeni, prenosi Insajder
Objavljeno:

U izjavi za Insajder.net, Gak, koji je jedan od organizatora tribine na kojoj je došlo do incidenta između aktivista Inicijative mladih i pojedinaca koji su bili prisutni na tribini, kaže da je on sedeo u prvom redu i da nikakve tuče nije bilo, osim što su aktivisti izgurani iz sale jer su provocirali i vređali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Govorili su da su svi Srbi zločinci, tvrdi Gak.

Na pitanje da li je video snimak i da li ovakvom izjavom pokušava da kaže da je u pitanju izmišljen snimak na kom je montiran incident koji se nije ni desio, Gak kaže: "Snimak nisam video, bio sam na tribini. Ne opravdavam nijednu vrstu nasilja, a posebno ne nasilje koje neko izaziva namerno."

KAKAV HAOS! Aktivisti Inicijative mladih pretučeni na tribini SNS-a! (FOTO)

"Aktivisti inicijative mladih sami su sebi razlupali kola... to su videli pripadnici policije", tvrdi Gak.

Devetoro aktivista Inicijative mladih pretučeno je posle incidenta koji se dogodio na tribini koju je organizovala Srpska napredna stranka u Beškoj, a na kojoj je govorio i haški osuđenik, bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin.

Do incidenta je došlo kada je grupa od nekoliko aktivista Inicijative mladih prekinula tribinu tako što su u salu ušli dok je tribina trajala, uz zviždanje i s transparentom "kada ratni zločinci ućute žrtve će moći da govore".

BONUS VIDEO:

Jesu li Srbi za slanje vojske na Kosovo?

(Espreso.co.rs / Insajder)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.