SRBIN SE NA ROSAMA PROVEO KAO BOS PO TRNJU: Snimao žene i devojčice po plaži, POLICIJA REAGOVALA
Foto: Profimedia, Aleksandra Čolić

horor

SRBIN SE NA ROSAMA PROVEO KAO BOS PO TRNJU: Snimao žene i devojčice po plaži, POLICIJA REAGOVALA

Ovakve horor sitacije nažalost neretko se dešavaju

Objavljeno: 11:00h

Kada sa decom idete na plažu, postoji mnogo stvari o kojima morate da brinete: da ne odlaze u dubinu, da budu zaštićeni od sunca, da na vreme ručaju, ali roditelji na letovalištu Rose u Crnoj Gori suočili su se sa najgorom noćnom morom.

Naime, jedna devojčica požalila se ocu da je neki "čika snima", te su ga turisti naterali da otključa telefon, a ono što su unutra pronašli uzazvao je šok.

U njemu su pronašli razne snimke ženskih osoba sa plaže. Njega su navodno turisti pretukli, i nakon čitavog toga haosa interevnisala je policija.

Ovakve horor sitacije nažalost neretko se dešavaju. Nedano smo pisali o slučaju u Grčkoj gde se otac požalio kako je njegovu ženu i decu jedan manijak snimao telefonom. Čovek kaže da je bio na letovanju u mestu Nea Kalikratija kada je primetio sumnjivog čoveka kako se čudno ponaša na plaži i rešio da se suoči sa njim.

Kako policija nije intervenisala, besna otac odlučio je da se suoči sa manijakom, ali je ovaj od straha i u panici bacio kameru u kantu u kojoj je navodno pronašeno brdo snimaka žena i dece kako se igraju na plaži.

Još jedan takav slučaj koji smo podelili na našem portalu, desio se u Australiji, a "žrtva" je muškarca koji je snimao podelila je svoje iskustvo na Tik Toku. Rubi Dau (21) je primetila muškarca koji stoji iza nje, tik uz vodu, sa telefonom u ruci. On se, kako kaže, pretvarao da snima vodu, ali se u jednom trenutku okrenuo ka njoj.

Australija
Australijafoto: Profimedia

Onda je odlučila da mu uzvrati istom merom tako što je suptilno izvukla telefon i počela da ga snima. To je navelo “jezivog” posmatrača da se okrene i brzo napusti plažu nakon što je shvatio da je i sam snimljen.

Osim na plaži, žene vrlo često nisu bezbedno ni na drugim javnim mestima. Podsetimo, nedavno se na Tviteru pojavila informacija da stariji muškarac, upisan na ovoj drušvenoj mreži kao Pera Grabljić, fotografiše devojke po autobusima u Beogradu bez njihovog znanja, a potom te fotografije objavljuje uz uznemirujuće komentare!

– Ovaj jezivi, polupani lik šnjura po javnom prevozu, fotografiše devojke bez njihovog znanja i kači to na Tviter – napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.