Protestna vožnja poljoprivrednika i blokada puteva u više gradova u Srbiji
Protestna vožnja, Foto: Printscreen RTS

NEZADOVOLJSTVO

Protestna vožnja poljoprivrednika i blokada puteva u više gradova u Srbiji

Protestna vožnja udruženja poljoprivrednika "Stig" krenula je iz Bratinca kod Požarevca nešto posle devet časova

Objavljeno:

Traktori blokirali jednu traku Bulevara Mihajla Pupina u centru Novog Sada. Traktori su stigli iz pojedinih mesta u opštini Pančevo i Kovačica. Protestna vožnja udruženja poljoprivrednika "Stig" u Požarevcu. Ratari su nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta.

Desetak traktora, nešto posle 13 časova, blokiralo je jednu traku Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Pokrajinske vlade u centru Novog Sada, u okviru blokada koje poljoprivrednici organizuju u više gradova u Srbiji.

Protest poljoprivrednika u Pančevu počeo je oko podne. Traktori su stigli iz pojedinih mesta u opštini Pančevo i Kovačica.

1 / 3 Foto: Printscreen RTS

Blizu 100 vozila prošlo je u pratnji policije od jabučkog do brogradskog puta sporednim ulicama kroz grad. Ratari su nezadoljni otkupom cenom suncokreta.

Protestna vožnja udruženja poljoprivrednika "Stig" krenula je iz Bratinca kod Požarevca nešto posle devet časova, a poljoprivrednici su traktorima prošli kroz centar grada i blokirali saobraćaj blizu mosta na Velikoj Moravi.

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.