HITNO SE OGLASIO IGOR JURIĆ! Na snimku izvadio telefon, pa pokazao NJEGOV lik, nestao je! (VIDEO/FOTO)
Igor Jurić, Foto: Dragan Gojić

POTRAGA U TOKU!

HITNO SE OGLASIO IGOR JURIĆ! Na snimku izvadio telefon, pa pokazao NJEGOV lik, nestao je! (VIDEO/FOTO)

Porodica moli za pomoć da se pronađe nestali čovek

Objavljeno:

Osnivač fondacije "Tijana Jurić" i otac istoimene devojčice koja je tragično preminula, Igor Jurić, na svom Instagram profilu objavio je video u kome moli za pomoć da se pronađe nestalo lice.

"Molim vas da pomognemo u potrazi za Blagojem Gavrilovićem koji je nestao 29. jula na autobuskoj stanici u Bečeju. Po zadnjim informacijama on se uputio za Begrad gde mu se gubi svaki trag. Vrlo nam je važno porodica brine da mu se nije nešto ozbiljno desilo", rekao je Jurić u objavljenom video snimku.

- Prema informacijama sa kojima raspolažemo pomenuto lice je niskog rasta, glasnog govora, isti je kod sebe imao lične dokumente izdate od strane Policijske stanice Bečej Republika Srbija. Takođe, prema navodima članova porodice, sklon je konzumiranju alkohola, sa visoko prisutnim stepenom demencije. Molimo sve građane Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, ukoliko uoče lice sa fotografije i sa pomenutim karakteristikama, da o tome odmah obavijeste Upravu policije MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, na brojeve telefona: 122 ili 038 221 – 125 ili 038 225 – 450 ili 038 518 – 101 ili 038 799 – 110 – saopštili su iz Uprave policije MUP-a BPK Goražde.

Nestali Blagoje Gavrilović
Nestali Blagoje Gavrilovićfoto: nestalisrbija.rs

Takođe, pored navedenog, građani mogu prijaviti pronalazak lica i prvoj policijskoj patroli koju uoče ili direktno dežurnim službama Policijskih stanica Goražde, Prača i Ustikolina, piše Klix.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.