ONI SU VEĆI PARADAJZ TURISTI OD SRBA! Vade sendviče na plaži, razblažuju sok, a OTMENA SU NACIJA (FOTO)
Paradajz turizam, Foto: Printscreen/Facebook/Live from Greece, Printscreen

bole ih briga

ONI SU VEĆI PARADAJZ TURISTI OD SRBA! Vade sendviče na plaži, razblažuju sok, a OTMENA SU NACIJA (FOTO)

Paradajz,a od skoro i "pašteta turisti" predmet su brojnih rasprava pred svaku letnju sezonu

Objavljeno:

Dok u Srbiji od početka letnje sezone traje rasprava o "paradajz turistima", brojim stranim držvljanima je pod obavezno pakovanje hrane pred put. Jedini cilj im je uživanje u odmoru i dobra zabava.

Paradajz,a od skoro i "pašteta turisti" predmet su brojnih rasprava pred svaku letnju sezonu. Dok jedni misle da na more ne treba ići bez punog novčanika, drugi se ne ustručavaju da krenu na more i sa sobom ponesu brojne namirinice. Ako je verovati, statistici, Danci se uopšte ne uzbuđuju po ovom pitanju i verovatno bi se čudili kada bi videli srpsku polemiku, piše Kurir.

1 / 4 Foto: PINTSCEEN/INSTAGRAM

Naime, kako je jedna Beograđanka podelila svoje utiske na društvenim mrežama, nakon nekoliko nedelja provedenih tamo, Danci kad krenu na put obavezno imaju već spremljen ranac u kojem je uvek spakovana jedno staro ćebe, plastične čaše, viljuške, kašike i noževi.

"Ono što samo dodaju jeste hrana koju spreme kada krenu na vikend ili odmor. Povrće, voće, štiklirano! Voda i obavezno sok na razblaživanje za decu, štiklirano! Pivo, štiklirano! Sendviči, štiklirano! I svi tako, oni jednostavno obožavaju, kao što su naši nekada u staroj Jugoslaviji, da rašire na travi ćebe, izvade sve što su spremili da jedu i da jednostavno uživaju, neopterećeni ko šta radi i kako se ko zabavlja. Oni su jednostavno posvećeni samo sebi i veoma je važno da to vreme posvete porodici, deci, supružnicima... Da se kupaju, igraju zajedno, pričaju i smeju se... Nisu opterećeni restoranima, skupim obrocima, koktelima... Bitno im je da uživaju. Volim da se našalim da su veći paradajz turisti od Srba, a opet najsrećniji su narod", zaključila je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.