NEPRIJATNIM IZNENAĐENJIMA S ODMORA NIKAD KRAJA: Seli da popiju kafu na Zlatiboru, pa ZAMALO PALI U NESVEST (VIDEO)
Zlatibor, Foto: Printscreen/Tiktok/ itsmesanjaa/RINA

šok

NEPRIJATNIM IZNENAĐENJIMA S ODMORA NIKAD KRAJA: Seli da popiju kafu na Zlatiboru, pa ZAMALO PALI U NESVEST (VIDEO)

Cene mogu da pariraju onima u inostranstvu

Objavljeno: 13:42h

Kada se pripremate da putujete u inostranstvo, svesni ste da trbea da ponesete veću količinu novca jer je većina stvari skuplja nego u Srbiji, te vam i samo da sednete negde da pipujete kafu treba više novca nego kod kuće. Ipak, da ta kafa može skupo da vas košta i u odmaralištima u Srbiji, pokazuje video koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji prikazuje kakve su cene na Zlatiboru.

- Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda, koka kola, molim lepo 1.055 dinara. Šta 1.055? - zapitala se devojka koja je objavila video računa iz kafića na TikTok.

Naime, dva espresa sa mlekom su par koštala po 220 dinara, za flašicu vode morali su da izdvoje 235, a za sok 380 dinara.

"Dečko i ja smo sedeli na istom mestu, kad smo videli račun za dve kafe...", "Leleeeeeeee, pa to je mnogo.Šsto je mnogo, mnogo je", neki du od komentara ispod videa.

Drugi su ipak komentarisali da to nije ništa, da postoje mestima na kojima je i skuplje, a bilo je i suprotnih komentara - da nije trebalo da biraju Zlatibor jer je najskuplji, već da odu na neku drugu planinu u Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.