"JEL SU I VAS HAPSILI U TUĐOJ ZEMLJI?" Srbe udario autobus na Malti, posle dva počeli da im stižu POZIVI! (VIDEO)
Autobus udario automobil, Foto: Printscreen/Tik tok/mek.fluri

Pazite šta ih je sve snašlo

"JEL SU I VAS HAPSILI U TUĐOJ ZEMLJI?" Srbe udario autobus na Malti, posle dva počeli da im stižu POZIVI! (VIDEO)

Mladić je sve do detalja objasnio kako se ceo incident dešavao

Objavljeno:

Mladić iz Srbije, našao se u pravoj neprilici kada je tokom boravka sa prijateljem na Malti, ni kriv ni dužan, bio akter sudara vozila u kojem se nalazio i autobusa. Naime, on je umalo ostao bez 1.000 evra, koliko mu je tražio taksista nakon par dana, a dobio je i poziv da se javi u policiju.

Kaloneli, kako se na Tik Toku potpisuje ovaj momak iz Srbije, ispričao je kroz viralni snimak na ovoj društvenoj mreži kako je uzeo taksi do smeštaja, ali da je tokom vožnje, odnosno, kada se završila, došlo do sudara autobusa i taksi vozila.

@mek.fluri jel su i vas hapsili u tuđoj zemlji #travel #putovanje ♬ Omadjijala - Devito & Relja

Kako je rekao sve se odigralo dok su tražili hotel sa boljim uslovima od smeštaja u komj su prvobitno bili smešteni. Nije naveo kako je došlo do sudara, ali sudeći po snimku i slikama do udarca je izgleda došlo prilikom skretanja.

Tom prilikom, kako je rekao, vozač taksija je rekao da će štetu pokriti osiguranje. Međutim... Uživanje u letovanju, prekinula je prvo sms poruka od vozača, a ubrzo i saznajne da ga je policija sa Malte zvala više puta.

Od Maltežanina koji je upravljao vozilom, dobio je poruku da se javi momentalno policiji, te i da je njihova krivica sve što se desilo. Tom prilikom, tražio je od njega 1.000 evra.

Poslednji dan boravka, kako je rekao u videu, nakon novih poziva od policije, rešio je da kontaktira naš konzulat, te da sa njima proveri šta da radi dalje. Nakon razgovora u konzulatu, otišao je do policije, pa je i njemu i drugaru pao kamen sa srca.

Naime, ispostavilo se da su ih tražili samo zbog izjava oko sudara, nakon čega su otišli bez ikakvih dodatnih plaćanja i procesa, pošto su upravo njihove izjave bile potrebne da bi osiguranje pokrilo štetu.

"Glavni zaključak je da ako vam se nešto ovako desi, jeste da poštujete zakon, jer tako nećete završiti u još većem problemu", rekao je on kroz osmeh na kraju viralnog snimka na Tik Toku.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.