OVAKO JE IZGLEDAO ŽIVOT BRANKA CVEJIĆA: Borio se na sceni, ali i u životu...
Branko Cvejić, Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

SETIMO SE

OVAKO JE IZGLEDAO ŽIVOT BRANKA CVEJIĆA: Borio se na sceni, ali i u životu...

“Te, 1975. godine” - rečenica kojom je počela serija "Grlom u jagode" postala je kultna, a nju je pored ostalih svojom ulogom obojio Branko Cvejić. Mnoge generacije odrasle su uz Baneta Bumbara kome je udahnuo život, a on će upravo kroz tu ulogu nastaviti da živi i posle jučerašnjeg dana, kada je tužna vest stigla među njegovu porodicu, prijatelje, kolege i medije.

Objavljeno:

Serija oslikava život mladića Branislava Živkovića zvanog Bane Bumbarv, prateći vesele i tužne događaje u njegovom životu i životu njegove porodice i prijatelja, od njegovog polaska u srednju školu pa do završetka fakulteta. Svaka epizoda čini celinu za sebe i opisuje određenu godinu u periodu od 1960. do 1969. godine. Tu su prve ljubavi, poljupci, tuče, prva igranka...

Takav je bio i život Branka Cvejića.

Nada da će dočekati slavlje 76. rođendana za mesec dana nije ga napuštala ni kada su doktori davali obeshrabrujuče prognoze.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Borio se na sceni, ali i u životu. On je bio hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo tokom probe u pozorištu, a iako je bio stabilno, bio je u veoma teškom stanju, te je nažalost, izgubio bitku.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.