LUDA ZABAVA ZA MALIŠANE U SREMSKOJ MITROVICI: Na Gradskoj plaži je organizovan Kids Survivor
Sremska Mitrovica živi, Foto: Promo

Sremska Mitrovica živi

LUDA ZABAVA ZA MALIŠANE U SREMSKOJ MITROVICI: Na Gradskoj plaži je organizovan Kids Survivor

Kupanje i sunčanje na uređenoj plaži pored reke Save je užitak za sve generacije

Objavljeno:

Mališani iz Sremske Mitrovice su danas imali ludu zabavu na pesku. Na Gradskoj plaži je organizovan Kids Survivor i svi dečaci i devojčice od šest do deset godina su imali priliku da se oprobaju na specijalno osmišljenim spravama i poligonima. Zbog toga se baš podigla prašina na ovoj savskoj plaži koja se još naziva i “Brioni”.

Program je organizovan u sklopu manifestacije Leto na Savi koji zajedničkim snagama organizuju Gradska uprava za kulturu i sport, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, te druge ustanove i organizacije kulture i sporta.

Specijalna gošća na ovom mini takmičenju je bila i učesnica originalnog rijalitija “Survivor” Maša Kuprešanin, koja se sa mališanima fotografisala, družili i uručila posebne diplome i lovorove krunice kako i priliči jednom gradu koji baštini antičku i carsku tradiciju iz perioda Sirmijuma.

1 / 6 Foto: Promo

Preko dvesta mališana je učestvovalo u ovom sportsko-rekreativnom spektalu namenjenom za njih, a Grad se potrudio da svakog vikenda do kraja jula u okviru manifestacije raznovrstan sadržaj bude namenjen najmlađim sugrađanima. Svakako, kupanje i sunčanje na uređenoj plaži pored reke Save je užitak za sve generacije, pa ako niste do sada posetite najbolju plažu u Srbiji (verujte, uverili smo se u to).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.