NA SNAZI EKSTREMNO VISOKE TEMPERATURE: Danas 38 stepeni, a u subotu 41 stepen - GOREĆE ZEMLJA!
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

vremenska prognoza

NA SNAZI EKSTREMNO VISOKE TEMPERATURE: Danas 38 stepeni, a u subotu 41 stepen - GOREĆE ZEMLJA!

U Beogradu će danas biti sunčano i natprosečno toplo vreme sa slabim vetrom

Objavljeno: 07:17h

U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo vreme za ovo doba godine, uz slab i umeren vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Najniža temperatura biće od 12 do 22, najviša od 35 do 38 stepeni.

1 / 10 Foto: Profimedia

U Beogradu će danas biti sunčano i natprosečno toplo vreme sa slabim vetrom. Najniža temperatura biće 18 do 22, a najviša oko 37 stepeni.

Meteorološke prilike mogu izazvati pojačane tegobe kod osoba sa srčanim problemima, kojima se savetuje poseban oprez. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, nervoza i pospanost.

U Nišu će u petak biti sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 39°C.

U Užičkom regionu će u petak biti nakon relativno svežeg i prijatnog jutra, tokom dana sunčano i jaka vrućina. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 37°C do 39°C.

U Vojvodini će u petak biti pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 37°C do 39°C. Uveče suvo i vrlo toplo.

U Novom Sadu će u petak biti sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 38°C. Uveče suvo.

U Subotici će u petak biti sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 38°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu sunčano i velika vrućina, a temperature će ponegde dostizati 40°C. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 25°C, a maksimalna od 38°C do 41°C. Uveče suvo i vrlo toplo.

U nedelju i ponedeljak neznatno manja vrućina, za oko 5, 6 stepeni, ali i dalje iznad 30°C. U utorak i sredu ponovo velika vrućina, a u drugoj polovini iduće sedmice vrućina može malo da oslabi, prema današnjoj prognozi.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.