RADE OVO USRED BEOGRADA! Komšije se HVATAJU za glavu, SMRAD nesnosan! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

užas!

RADE OVO USRED BEOGRADA! Komšije se HVATAJU za glavu, SMRAD nesnosan! (FOTO)

Ne znam da li su veći problem muve koje ne želim ni da spominjem koliko ih je ili zaraza koja može da nastane iz svega toga

Objavljeno:

Stanari Ustaničke ulice godinama unazad imaju problem sa komšijom koji u svom dvorištu, okruženom stambenim zgradama, drži konje, svinje, ovce i magarce.

Ovu problematiku na društvenoj mreži Instagram podelila je jedna sugrađanka, čiji prozor direktno gleda na životinje.

- Imamo ogroman problem sa komšijom koji na Ustaničkoj drži ovce, svinje, konje, magarce, sve moguće i nemoguće, ima šest, sedam pasa koji jure svakog ko prođe i k*lju se po celu noć pod prozorom dok magarac njače (čitaj vrišti jer ono je čisto mučenje životinja) - napisala je ona.

Ona kaže da nisu problem životinje, već njihov vlasnik koji ih ostavi pod drvetom, zatim ih ko*lje svim okolnim stanarima pod prozor, iznutrice ostavlja pod istim, kao i izmet životinja.

Svinje
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

- Ne znam da li su veći problem muve koje ne želim ni da spominjem koliko ih je ili zaraza koja može da nastane iz svega toga. Da ne pričam koliko nije prijatno gledati čoveka kako k*lje konja, a sledeći leži u hladu i nema snage da ustane, jer umire od gladi već nekoliko dana - napisala je ona.

Takođe, na njenu objavu nadovezao se još jedan sugrađanin, koji živi ulicu iznad čoveka koji drži životinje.

- Ja sa njim imam problem već 18 godina. To kad temperatura bude preko 25 stepeni, počne da smrdi, ubija. Mušice, izmet sve se oseća po ceo dan... Živim u uličici iznad njega i pakao je već dugo vremena. Milion puta mu pobegnu te životinje. Svinje, krave, ovce, kokoške, magarce, konje, pse i mačke, čovek sve ima. Svaka mu čast na tome, ali ipak nismo u selu nego u delu glavnog grada - naveo je on.

Bonus video:

05:33

BRZE VESTI 17.07.2022. 14.55

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.