FEŠTA Beograđani impresionirani Rašinim burgerima! Karavan „Majke i snajke“ završava se danas posetom Smederevu
Foto: Ana Paunković

oduševljeni

FEŠTA Beograđani impresionirani Rašinim burgerima! Karavan „Majke i snajke“ završava se danas posetom Smederevu

Karavan je krenuo s juga Srbije polovinom juna, a žitelji gradova koje je posetio imali su priliku da učestvuju u nesvakidašnjoj zabavi.

Objavljeno: 14:57h

Karavan „Majke i snajke“, koji već gotovo mesec dana obilazi Srbiju, danas završava svoju turneju, a poslednja destinacija je Smederevo. Svi koji žele da se druže s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije „Majke i snajke“ Rašom Vlačićem i timom Kurir televizije treba da dođu na Trg republike u 18 časova.

Ada Ciganlija

Sa ovom zanimljivom ekipom juče su se družili stanovnici Beograda na Adi Ciganliji. Raša se, kao i obično, pobrinuo za odličnu atmosferu, a okupljeni građani su s oduševljenjem reagovali na njegove burgere, koje su imali priliku da probaju. Dame su uglavnom želele da se slikaju s njim jer, kako objašnjavaju, ne propuštaju omiljenu emisiju „Majke i snajke“.

Majke i Snajke
foto: Ana Paunković

- To mi je prava razbibriga. Uvek nešto pametno saznam u vezi s kuvanjem, a zanimljive su mi priče učesnika. Volim i Seku, žao mi što i ona nije ovde - komentarisala je Zora, koja je među prvima došla do štanda karavana, a najviše ju je obradovao poklon - dobila je zbirku Rašinih recepata.

POZIV

Pobednici dobijaju vikendicu

Ohrabrujemo ljude iz svih naših krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove, a čekaju ih vredne nagrade. Glavna nagrada je vikendica.

Majke i Snajke
foto: Ana Paunković

Druženje

Karavan je krenuo sa juga Srbije polovinom juna, a žitelji gradova koje je posetio imali su priliku da učestvuju u nesvakidašnjoj zabavi koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije „Majke i snajke“. Posetiocima su deljeni pokloni, a Raša je za svaku destinaciju pripremio specijalitete tog kraja, ali na svoj način. Tako su Leskovčani imali priliku da probaju Rašine pljeskavice i ćevape, Zlatiborci su uživali u Rašinoj komplet lepinji, Kragujevčanima je poslužio gibanicu iz tiganja, u Čačku su degustirani medaljoni u čačanskom kajmaku, u Boru su poslužene šnicle na starinski način, Jagodinci su uživali u mlincima sa ćuretinom, a Beograđani su odlično reagovali na Rašine burgere.

Rašina kuhinja

Male tajne poznatog kuvara

U okviru kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept emisije podrazumeva da šef kuhinje Raša Vlačić priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i gledaocima otkriva male tajne kojima se služe profesionalci. Sada, zahvaljujući „Majke i snajke“ karavanu, on obilazi Srbiju, a svi zainteresovani imaju priliku da na licu mesta saznaju male tajne kulinarskog zanata, pa čak i probaju specijalitete koje je pripremio.

Majke i Snajke
foto: Ana Paunković

Majke i snajke

Popularna emisija koja s karavanom obilazi Srbiju

Najzabavnija kulinarska emisija „Majke i snajke“ emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova. Popularnost je stekla prvenstveno zahvaljujući porodicama koje su se prijavile da zajedno s harizmatičnim voditeljima, popularnom pevačicom Svetlanom Sekom Aleksić i poznatim beogradskim kuvarom Rašom Vlačićem, kuvaju i šire dobru energiju.

Bonus video:

01:24

Nakon boravka u Boru, karavan emisije Majke i snajke stiže u Jagodinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.