PESAK SA PLAŽE VAM OMETA UŽIVANJE I ODMOR? Odličan trik koji će vam koristiti ovog LETA, pogledajte SAMO OVO! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Saša Krejić

pesak ume da bude noćna mora

PESAK SA PLAŽE VAM OMETA UŽIVANJE I ODMOR? Odličan trik koji će vam koristiti ovog LETA, pogledajte SAMO OVO! VIDEO

Zahvaljujući jednoj majci sa Tik Toka više nećete morati da se borite protiv peska jer je smislila savršen trik kako da se na kraju dana otarasite svakog zrnca peska

Objavljeno:

Peščane plaže za mnoge su najlepše na svetu, a ležanje na pesku dođe kao terapija za um i telo tokom odmora. Zato nam je trik za čišćenje peska nakon celodnevnog boravka na plaži dobro došao u vreme letnjih odmora.

Ipak ova vrsta opuštanja može da bude i prava "gnjavaža" kada dođe do momenta da treba da krenemo sa plaže. Čišćenje peska sa celog tela ume da traje dugo i uvek imamo utisak da ga nismo očistili kako treba, prenosi Mirror.

Zahvaljujući jednoj majci sa Tik Toka više nećete morati da se borite protiv peska jer je smislila savršen trik kako da se na kraju dana otarasite svakog zrnca peska.

Loren Klater kazala je da je već poznato da bebi puder pomaže u skidanju peska sa tela ali je primetila da upotreba pudera na plaži može da bude nezgodna posebno kada duva vetar. Da bi olakšala život svim mamama koje pokušavaju decu da očiste od peska Loren je sipala puder u čarapu koju je potom koristila za brisanje tela i ujedno čišćenje od zalepljenog peska.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.