TUŽILAŠTVO TRAŽI 40 GODINA ZATVORA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Da li je Zoran ubio Jelenu Marjanović?
Silvija Slamnig, Foto: Kurir TV

kurir televizija

TUŽILAŠTVO TRAŽI 40 GODINA ZATVORA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Da li je Zoran ubio Jelenu Marjanović?

Tužilaštvo je u saopštenju iznelo ključne dokaze koji terete Marjanovića za zločin, dok su advokati Zorana Marjanovića naveli da on nije ubio suprugu, da za to ima neoboriv alibi i da u završnoj reči ne postoje dokazi protiv njega

Objavljeno:

Posle šest godina od ubistva pevačice Jelene Marjanović Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu da njenog supruga Zorana Marjanovića proglasi krivim za krivično delo teško ubistvo i osudi ga na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, jer je, kako se navodi, na svirep i podmukao način lišio života svoju suprugu Jelenu.

Tužilaštvo je u saopštenju iznelo ključne dokaze koji terete Marjanovića za zločin, dok su advokati Zorana Marjanovića naveli da on nije ubio suprugu, da za to ima neoboriv alibi i da u završnoj reči ne postoje dokazi protiv njega. Konačno izricanje presude će biti 22. jula u 11 časova.

Da li je Zoran Marjanović ubica supruge? Koji su dokazi koje je prikupilo Tužilaštvo? Zbog čega je nestanak supruge prijavio policiji nakon samo pola sata od poslednjeg susreta? Da li je Zoran Marjanović ubica, odličan glumac ili žrtva nevino optužena za svirepo ubistvo?

Žarko Popović, nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte

Uglješa Grgur, privatni detektiv

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

Gledajte Usijanje od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.