POTOP U SLAGALICI ZBOG NIKOLE KOJA: Kakav GAF, gledaoci videli GREŠKU VEKA! (FOTO)
Foto: RTS printscreen, Dragan Udovičić, Printscreen

neverovatno

POTOP U SLAGALICI ZBOG NIKOLE KOJA: Kakav GAF, gledaoci videli GREŠKU VEKA! (FOTO)

Gledaocima Slagalice nije promakla greška, koju su ovog puta napravili supervizori popularnog kviza

Objavljeno: 13:17h

U kvizu Slagalica pored redovnih gafova takmičara, koji zbog treme naprave lapsuse,desi se i da supervizorima popualrnog kviza, promakne greška.

Tako je bilo i sinoć. U igri Spojnice trebalo je povezati uloge koje je u filmovima imao glumac Nikola Kojo sa imenima tih ostvarenja.

Na prvi pogled, sve deluej u redu, međutim, oni koji su dobro pogledali, supervizori su iz nekog razloga glumca stavili u pogrešan padež. To je odmah zapalo za oko mnogim ljubiteljima ovog kviza. U prikazanom naslovu deluje da se glumac Nikola preziva Koja jer je njegovo prezime u genitivu navedeno kao – Koje.

Zapravo, Kojo u genitivu glasi – Koja (na pitanje (od) koga, čega), pa bi naslov trebalo da bude – Filmske i TV uloge Nikole Koja.

Slagalica
foto: RTS printscreen

Slično je i sa drugim prezimenima koja se završavaju na "o“ – Nogo-Noga… Ili imenima poput Marko-Marka, Pero-Pera. I mada ova greška deluje nedopustivo u kvizu u kom se, između ostalog često traži baš dobro znanje iz gramatike i pravopisa, neki imaju razumevanja jer ko radi taj i greši.

Međutim, gledaoci se pitaju kako je moguće da ispisi koji treba da budu na ekranu ne prolaze strogu kontrolu i da bi neko stručan morao da uvidi grešku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.