MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)
Mustafa, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

SVAKA ČAST!

MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku

Objavljeno: 12:11h

Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov Stojadin nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je seo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

Mustafa Čobo
foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

Posetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahteva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopše ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.

Podsetimo, Mustafa nije prvi ove godine!

"Skidam kapu gospodinu", "Alal vera, burazeru, to je podvig, bez klime", samo su neki od komentara ispod fotografije iz Lefkade, a upućeni su vlasniku jednog stojadina koji je ovim autom stigao u Grčku i privukao ogromno interesovanje na Fejsbuku.

(Espreso / Hayat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.