ONO KAD TI JE KEVA NAJVEĆA LEGENDA: Srbi umiru od SMEHA zbog NJE, da je nema trebalo bi je IZMISLITI! (FOTO)
Poruke, Foto: Profimedia, Printscreen

HIT HITOVA

ONO KAD TI JE KEVA NAJVEĆA LEGENDA: Srbi umiru od SMEHA zbog NJE, da je nema trebalo bi je IZMISLITI! (FOTO)

Poznato je da se pojedini matorci slabo snalaze sa tehnologijom, ruku na srce, sve je manje takvih, ali ima ih još

Objavljeno:

Ne mora baš svaka keva da bude smaračica, normalno je da brine da ne sediš na 'ladnom betonu ili da si ne daj Bože gladan, neopeglan i tako to, ali što majka može da bude interesantna, to ne može niko.

Poznato je da se pojedini matorci slabo snalaze sa tehnologijom, ruku na srce, sve je manje takvih, ali ima ih još. O tome svedoči fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a radi se o prepisci sa jednom mamom.

Inače, majka je verovatno tražila da se njeno dete čuje sa izvesnom Marinom, pa je dete napisalo "Dobro majko. Zvaću je. Pošalji mi njen broj", na šta je majka, velikim slovima razume se, odgovorila "ČIJI BROJ?", a dete joj je napisalo "Marinin".

Onda kreće potpuno ludilo kada majka treba da napiše Marinin broj, žena verovatno ne zna da samo prekopira taj broj, ali 'ajde i to već spada u komplikovanije stvari, ali što brojeve na tastaturi ne ume da upotrebi, to je hit!

Keva je počela da piše "NULA, ŠEST, DEVET, DVA, PET...", ali da stvar bude još zanimljivija, ona je pisala poruke jednu po jednu, odnosno broj po broj, a kako možemo videti to je potrajalo. Prvu poruku je pustila u 08:38, drugu minut kasnije i tako joj je za svaki broj trebalo po minut vremena. Procenjujemo na nekih 10 minuta, jer se inače ceo broj ne vidi na slici. Pogledajte kako to izgleda.

Poruke
Porukefoto: Printscreen/Instagram/bokisa__69__

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.