Travelland-ove Last minute ponude za letovanje u Julu: Krit od 479€, Bodrum od 559€, Kosta Brava od 729€
Letovanje, Foto: Promo

promo

Travelland-ove Last minute ponude za letovanje u Julu: Krit od 479€, Bodrum od 559€, Kosta Brava od 729€

Agencija “Travelland” ima tu sreću da pomogne svojim putnicima u izboru pravog mesta za odmor koji će pamtiti

Objavljeno:

Pravi je trenutak da se odlučite za neku od najlepših destinacija za odmor u mesecu julu jer su cene aranžmana i više nego povoljne. Grčka, Turska ili Španija?

Letnja sezona je u jeku i grabi se svaka prilika da se ovo toplo leto maksimalno iskoristi. Cilj je da na svom letnjem odmoru radite sve ono za šta se kod kuće nema ni mogućnosti, ni prilike, a ponajmanje vremena. Agencija “Travelland” ima tu sreću da pomogne svojim putnicima u izboru pravog mesta za odmor koji će pamtiti. Svi koji se dvoume ili troume kuda se uputiti i po kojoj ceni, evo malih smernica. U agenciji “Travelland” aktuelne su LAST MINUTE ponude za polaske u julu i to za vrlo atraktivne letnje destinacije: Španija, Grčka, Turska.

Letovanje
foto: Promo

Najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu - KRIT, krije tri hotela koji imaju specijane cene za polaske 09.07. i 12.07. U pitanju su aranžmani na 10 noćenja:

Niko Elen 3* - Stalida, po ceni od 479€ za uslugu noćenje sa doručkom Corina Paloma 3* - Stalida, po ceni od 629€ za uslugu polupansiona Eri Beach & Village hotel 4* - Hersonisos, po ceni od 859€ za Ail inclusive uslugu Minos Mare Royal 5* - Platanes, po ceni od 1099€ za uslugu polupansiona http://www.travelland.rs/sr/category/marmaris/931

Za Tursku se traži mesto više, a posebno za čuvena letovališta egejske regije – Bodrum i Marmaris.

Hotel Serhan 3* se nalazi u mestu Gümbet na oko 3km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma. Predviđen je za boravak samo osoba starijih od 16 godina, a moguć je na 7, 10 i 11 noćenja. Najniža cena boravka je 559 evra po osobi.

Letovanje
foto: Promo

Ostali hoteli na preporuku za polaske 09.07. i 12.07. su: Ayaz Aqua 4* / Bodrum – Cena aranžmana od 979€ All inclusive / Za drugo dete GRATIS avio karta / Sundance 5* / Bodrum - Cena od 799€ All inclusive Yelken Mandalici 4* / Bodrum - Cena od 599€ All inclusive / Za dvoje dece GRATIS smeštaj / Amos 3*/ Marmaris - Cena od 519e polupansion

Letovanje
foto: Promo

Kako je Španija novom odlukom u vezi sa COVID regulativama maksimalno relaksirala uslove ulaza za državljanje Republike Srbije, što nas sve mnogo raduje, tako je potražnja za destinacijom Kosta Brava krenula da raste. Za polaske 07.07. (10 noćenja) i 10.07. (7 noćenja) neki od hotela iz ponude agencije “Travelland” imaju Last minute cene: Alegria Fenals Mar 3*- Ljoret de Mar - Cena od 729€ polupansion Reymar Playa 4* - Malgret de Mar - Cena od 729€ polupansion Riviera 4* - Santa Susanna - Cena od 786€ polupansion

Raspitajte se o svim potrebnim i dodatnim informacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Ili pozovite agenciju “Travelland” svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Radimo i nedeljom.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.