POZIVAM DIREKTORA DA DOĐE, DAĆU MU SAPUN I LONČE, ALI VODE NEMAM: Maja iz Žuželjice BESNA ZBOG SUVIH SLAVINA
Ilustracija, Foto: Rina

vode nema danima

POZIVAM DIREKTORA DA DOĐE, DAĆU MU SAPUN I LONČE, ALI VODE NEMAM: Maja iz Žuželjice BESNA ZBOG SUVIH SLAVINA

Objavljeno:

Pozivam direktora JP "Komunalac" Ruždija Halilija da dođe kod mene da se okupa. Daću mu sapun i lonče, jer to imam, ali vodu nemam.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Ovako priča Maja Smiljković iz sela Žuželjica kod Bujanovca koje je od srede bez vode. U JP "Komunalac" kažu da nemaju informacija o problemu sa vodosnabdevanjem u ovom selu.

Tehnički direktor tog komunalnog preduzeća Semija Aliji rekao je za lokalne medije da će se o problemu vodsnabdevanja u selu više znati u toku dana.

- Nemamo nikakva saznanja. Više ćemo o tome znati kasnije - rekao je Aliji.

Meštani Žuželjice, međutim, koji žive na uzvišenju već nekoliko dana vodu za zadovoljenje osnovnih potreba imaju povremeno.

- Bukvalno smo pod restrikcijama svaki dan. Nema vode i pritiska i to traje danima od kako je počela vrućina. Komšije koje su malo niže koliko-toliko imaju vodu bar da operu ruke, a mi nemamo ni to - kaže meštanka.

Ilustracija
Ilustracija foto: RINA

Dodaje da je u toku noći između srede i četvrtka voda na kratko došla, ali da su od jutros domaćinstva ponovo bez vode.

- Ovo je bruka i sramota. Ne sadim ništa i ne polivam bašte. Nemam vodu da se okupam posle celog dana rada, a traže da se plate računi. Neću da platim. Vazduh ne plaćam - ogorčena je Maja i dodaje da meštani već godinama slušaju prazne priče o buster stanici za koju su objekat i ograda postavljeni, ali pumpa nije povezana.

Tokom leta većina sela u okolini Bujanovca ima problem vodosnabdevanjem, a prošle godine su ispred zgrade opštine organizovani i protesti zbog nestašice vode.

(Espreso / Bujanovačke)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.