ISPEKLA SAM PSA ZA BOŽIĆ: Status Leskovčanke koji je UZNEMIRIO CEO BALKAN! (JEZIVI FOTO)
Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ISPEKLA SAM PSA ZA BOŽIĆ: Status Leskovčanke koji je UZNEMIRIO CEO BALKAN! (JEZIVI FOTO)

- S današnjeg slavlja: pečeni pas. Prasetina mi ne odgovara, od kada sam probala pse, prasetinu više ne jedem, jer je pas daleko ukusniji. Živeli braća Kinezi, znaju oni šta je dobro hehe - stoji u šokantnoj objavi Hepatije Teonove
Objavljeno: 09:21h

Fesjbuk post devojke iz Leskovca čije je korisničko ime Hepatija Teonova, bio je dovoljan da se internet usija, kako u Srbiji, tako i u okolnim zemljama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve je počelo sa dve fotografije - život i serviranog pečenog psa - uz komentar dotične Leskovčanke:

- Sa današnjeg slavlja: pečeni pas. Prasetina mi ne odgovara, od kada sam probala pse, prasetinu više ne jedem, jer je pas daleko ukusniji. Živeli braća Kinezi, znaju oni šta je dobro hehe... Možda se to nekome ne sviđa, ali to je moj lični izbor, svako jede sta mu prija, a sada prase čuvam kao kućnog ljubimca. Psa sam uzgajala posebno za ovu priliku i svi su oduševljeni, a iskreno, bio je mnogo ružan samo bi se patio, niko ga ne bi voleo tako nakaradnog, vidi se po slici. Nego, bitno je da smo dobri ljudi i da se međusobno volimo i poštujemo, posebno na današnji dan. Srećan vam Božić ljudi, živi bili. Isus se rodi.

Usledile su, kako je i sama napisala u komentarima, salve uvreda i pretnji.

S obzirom na to da se mlada Leskovčanka, a što su mogli da primete samo oni koji su malo dublje pročešljali njen profil, zalaže za prava životinja i ne jede meso, očigledno je u pitanju bio težak sarkazam usmeren ka sezoni svinjokolja.

Ipak, većina taj najbitniji deo nije primetila, već su opleli drvljem i kamenjem po devojci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.