VOJKA IMA 32 GODINE I NAJTEŽU BITKU PRED SOBOM: U petak se održava HUMANITARNI BAZAR, pomozimo!
Vojka Jevtović, Foto: RINA

MLADA ČAČANKA

VOJKA IMA 32 GODINE I NAJTEŽU BITKU PRED SOBOM: U petak se održava HUMANITARNI BAZAR, pomozimo!

Posle lečenog karcinoma ova opaka bolest se vratila i sada ima metastaze na glavi, kičmi i kostima

Objavljeno:

U petak, 1. jula, na Gradskom trgu u Čačku biće održan humanitarni bazar za mladu sugrađanku Vojku Jevtović.

Vojka ima 32 godine i najtežu bitku pred sobom. Posle lečenog karcinoma ova opaka bolest se vratila i sada ima metastaze na glavi, kičmi i kostima. Jedina nada i šansa za Vojku jeste lečenje u Turskoj u kojoj se trenutno i nalazi. Predložena terapija je izuzetno skupa, pa tako samo početna cena iznosi 20.000 evra, a koliki iznos će ukupno biti potreban zavisi od toka lečenja.

– Kancelarija za mlade grada Čačka već je pokrenula humanitarne akcije za Vojku, pa je tokom tri dana prikupljeno 70.600 dinara. Međutim, s obzirom da shvatamo ozbiljnost i hitnost neophodnih sredstava organizovaćemo humanitarni bazar kako bismo animirali veliki broj sugrađana da se pridruži i da zajedno pomognemo Vojki. Humanitarni bazar organizuje se u saradnji sa Udruženjem „Erudita“, a pridružile su nam se i članice Udruženja „Evgenija“ – kažu u KZM Čačak.

Vojka Jevtović
foto: društvene mreže

Ukoliko želite da donirate nešto za prodaju tokom bazara možete nas kontaktirati na broj telefona 032/349-252 ili doneti u prostorije Kancelarije za mlade (Trg Narodnog ustanka 2).

Na bazaru će mališani imati priliku da se fotografišu sa omiljenim crtanim junacima.

Inicijativa za bazar potekla je iz fejsbuk grupe „Naših ruku dela, slobodna prodaja i oglasi“, a do sada su akciju podržali fotografi Danilo Milošević i Stefan Vukić, kao i Dragan Tolić, vozač popularne čačanske rikše. Osim njih, sugrađani donose svoje stvari koje žele da budu na humanitarnoj prodaji, svoje umetničke radove…

1 / 2 Foto: RINA

Ovim putem pozivamo sva zainteresovana pravna i fizička lica da se priključe akciji i ponude svoje proizvode ili usluge na prodaju, a da sav novac uplate na Vojkin račun ( 170-0010425549000-34 Unikredit banka, na ime Vojka Jevtović, Ljubić bb, Čačak), kao i građane koji su u mogućnosti da posete bazar i na taj način pomognemo mladoj mami iz Čačka.

(Espreso / Morava info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.