OVO SU SRBI KOJI SU OPLELI KOLCE U EGEJSKOM MORU: Nisu ni sanjali da će postati HIT NA INTERNETU! (VIDEO)
Kolo, Foto: Printscreen/Facebook/Grčka Info

OTKRIVENO

OVO SU SRBI KOJI SU OPLELI KOLCE U EGEJSKOM MORU: Nisu ni sanjali da će postati HIT NA INTERNETU! (VIDEO)

Sa plaže ovo čudo posmatrala je brojna publika

Objavljeno:

Snimak koji je preko noći postao jedan od najpopularnijih među domaćim korisnicima društvenih mreža pregledan je i podeljen više od 260.000 puta. Reč je o srpskim turistima koji su zaigrali kolo u grčkoj Paraliji i to u vodi do struka.

U centru kruga stajala su trojica muškaraca, sa grčkom, srpskom i zastavom grada Zaječara, a sada je otkriveno o kome je reč i kako su došli na ideju da se provesele u moru.

Reč je o članovima KUD-a "Đorđe Genčić" iz Velikog Izvora kod Zaječara koji su nakon nastupa na Međunarodnom folklornom festivalu u Solunu želeli da se rashlade u Egejskom moru, ne sluteći da će privatni snimak biti podeljen i pogledan više od 260.000 puta, piše "ZAmedia".

- Sedeli smo na plaži i onda smo se zapitali što ne bismo odigrali kolo u vodi. Onda smo ušli u vodu, krenuli da igramo, muzičari počeli da sviraju. Nismo očekivali da će to tako ispadne, da će da nas snimaju, gledaju, da će da se uhvate sa nama da igraju - rekla je članica KUD-a Jelena Jovanović.

- U jednom momentu snimak je gledalo oko 250 ljudi. Odjednom su ljudi krenuli da skandiraju, da tapšu. Većina komentara je bila pozitivna - naveo je predsednik MZ Veliki Izvor i autor snimka Neli Nikolić.

Sa plaže ovo čudo posmatrala je brojna publika. Ovo veselje trajalo je desetak minuta.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.