DOBRO RAZMISLITE AKO PLANIRATE DA KRENETE NA PUT PO NAJVEĆOJ VRUĆINI: Proverite klimu i bez vode ne izlazite!
Vrućina, Foto: RINA

SAVETI

DOBRO RAZMISLITE AKO PLANIRATE DA KRENETE NA PUT PO NAJVEĆOJ VRUĆINI: Proverite klimu i bez vode ne izlazite!

Iz JP Putevi Srbije obaveštavaju da je na deonici Štavalj - Brnjica, danas od 8 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju puta

Objavljeno:

Prema najavama metereologa ulazimo u period u kojem će temperatura vazduha biti oko 35. podeljka, zbog toga ali i zbog pojačanog saobraćaja na putevima koji vode ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori vozačima ne preporučujemo vožnju u periodu od 11 do 17 časova, ali ukoliko je neodložna, tada koristiti češće odmore, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prekontolišite rashladnu tečnost, nivo ulja u motoru i u kočionom sistemu, proverite pritisak u pneumaticima i stanje rezervnog točka, savetuje AMSS.

1 / 4 Foto: Printescreen/Naxi kamere

Iz JP Putevi Srbije obaveštavaju da je na deonici Štavalj - Brnjica, danas od 8 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju puta. Alternativni putni pravac tokom obustave: Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

Naizmenično propuštanje vozila je na deonici Knić - Mrčajevci, do 15. septembra usled radova na mostu preko Bresničkog potoka.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.