APOKALIPTIČNE SCENE IZ NOVOG PAZARA! Svi se pitaju šta je ovo na NEBU! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

NEVEROVATNO

APOKALIPTIČNE SCENE IZ NOVOG PAZARA! Svi se pitaju šta je ovo na NEBU! (VIDEO)

Kako se vidi na društvenim mrežama, nevreme je već zahvatilo sever zemlje

Objavljeno:

Na instagram stranici 192_rs podeljen je video, kako se navodi, apokaliptične scene iz Novog Pazara.

Naime, na snimku se da primetiti ogroman oblak koji se kovitla na nebu, a mnogi korisnici su se pitali da je u pitanju tornado.

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na jak pljusak, grmljavinu i grad za sever Bačke, a na snazi je i crveni meteoalarm.

- Oblačnost s jakim plјuskom, grmlјavinom i gradom sa severa Bačke (oblast Subotica - Kanjiža - Senta) u narednom času premeštaće se ka severu Banata. Istovremeno se jaki plјuskovi sa pojavom grada i jakog vetra očekuju i na jugozapadu Srbije, na širem području Bajine Bašte - stoji na sajtu RHMZ-a.

- Na severu Banata nastavak jakih plјuskova sa grmlјavinom zbog čega je izdat crveni meteoalarm - očekuje se od 30 do 50 mm za 1 h, naročito od Novog Bečeja do Kikinde. U narednom času grad se očekuje i u Bačkoj (Feketić - Vrbas), kao i u zapadnoj Srbiji od Drine do Krupnja.

Kako se vidi na društvenim mrežama, nevreme je već zahvatilo sever zemlje. Sremski Karlovci i Novi Sad su gotovo pod vodom. Duvao je i jak olujni vetar koji je lomio drveće i nosio stvari.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.