VLADIMIR KOSTIĆ GOST CRVENOG KARTONA:Baklju istine smo krvavo platili, nismo dobili jedno obično hvala
Foto: promo

POGLEDAJTE

VLADIMIR KOSTIĆ GOST CRVENOG KARTONA:Baklju istine smo krvavo platili, nismo dobili jedno obično hvala

U Basarinoj emisiji "Crveni karton" Kostić otvoreno govori o svojoj izjavi da Kosovo nije naše

Objavljeno:

Gost Svetislava Basare u emisiji "Crveni karton" večeras od 20 časova na Kurir televiziji je neurolog i predsednik SANU Vladimir Kostić.

Akademik i neurolog, univerzitetski profesor, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, Vladimir Kostić radio je i usavršavao se u inostranim istraživačkim i akademskim institucijama. Član je brojnih naučnih društava u zemlji i inostranstvu, održao je više desetina predavanja po pozivu na međunardnim sastancima i na inostranim univerzitetima, a napisao je više stotina naučnih radova objavljenih u vodećim domaćim i svetskim časopisima.

U Basarinoj emisiji "Crveni karton" Kostić otvoreno govori o svojoj izjavi da Kosovo nije naše ni de jure ni defakto, nakon koje se digla velika halabuka i tražena je njegova ostavka. U zanimljivoj diskusiji sa Basarom dotakao se mnogih aktuelnih političkih tema, govorio je o trenutnoj situaciji u Ukrajini, te je izneo i jasan stav o Evropskoj uniji i odnosu sa Rusijom. Biće reči o dijalogu sa Prištinom, ali i odnosu Srbije prema regionu.

Između ostalog, Kostić je rekao da je nauka preterala sa obećanjima, nesvesna svojih ograničenja, a dao je i odgovor na pitanje da li će se i kada pojaviti lek protiv raka. Kostić će objasniti zašto je Akademiji potreban memorandum i kako je doneta odluka da se napiše, kao i zašto smatra da je politički potpuno instrumentalizovan.

Ne propustite večeras od 20 časova na Kurir televiziji novu epizodu uzbudljive društveno-političke emisije, čijij je autor i voditelj pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.