HIT ponude hotela za Crnu Goru samo u Travelland-u! Agencija je otvorena i u nedelju 26. juna
Foto: Promo

BITNO

HIT ponude hotela za Crnu Goru samo u Travelland-u! Agencija je otvorena i u nedelju 26. juna

Turistička agencija “Travelland” pruža najveći izbor hotelskog smeštaja za poznate letnje destinacije

Objavljeno:

Dani su sve topliji - vreme je za morske avanture! Kada je društvo dobro, onda nije toliko važno gde ste. Ipak, morske destinacije su dobar ali i logičan izbor tokom letnjeg perioda. Crna Gora je uveliko poželela dobrodošlicu srpskim turistima. Jeste li pronašli adekvatan smeštaj?

Promo
foto: Promo

Turistička agencija “Travelland” pruža najveći izbor hotelskog smeštaja za poznate letnje destinacije, što je slučaj i sa Crnom Gorom. Nedeljom agencija otvara vrata svoje poslovnice do 17 časova (Dobračina 43, Beograd), tako da je na raspolaganju za pomoć pri izboru i rezervacije aranžmana.

Krajem juna i početkom jula hoteli u Crnoj Gori imaju primamljive cene za sve one koji će letovati preko agencije “Travelland”. Koristite udobnost sopstvenog prevoza i uputite se na more!

Izdvajamo neke od hotela koje bismo toplo preporučili za tekuću letnju sezonu u Crnoj Gori. JUNSKE CENE U JULU!

Popularna Budva u samom centru nudi atraktivan Hotel Slovenska Plaža 4*. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor - od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine.

Najniža cena za boravak od 7 noćenja (sa smenom od 4.7.) iznosi 324 evra po osobi, tj od 464 evra za boravak na 10 noćenja. Ukoliko se odlučite za smeštajne jedinice hotelskog resorta Slovenska Plaža kategorije 3* - Hotel Slovenska Plaža 3*, cena je još niža – od 279 evra za 7 noćenja, tj 399 evra za 10 noćenja. (smena od 1.7.).

PrOMO
foto: Promo

U neposrednoj blizini turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja - hotel Aleksandar 4*. Potpuno je renoviran i nakon kompletne adaptacije, predstavlja nešto novo u turustičkoj ponudi Budve. Od 1.7. kreću smene na 10 noćenja po ceni od 485 evra, tj od 340 evra na 7 noćenja.

Među najtraženijim hotelima sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah je CARINE HOTEL DELFIN - Ex Iberostar 4*. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Najniža cena je od 401 evro za smenu 9.7. na 7 noćenja ili od 552 evra za smenu na 10 noćenja (polazak 6.7.)

Promo
foto: Promo

Hotel koji u svojoj ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi, kao i parking sa dovoljnim brojem mesta je Carine Hotel Kumbor 5* (ex Iberostar) u mestu Kumbor.

Najniža cena za boravak u ovom hotelu na 7 noćenja je 496 evra, što je sjajna cena za hotel sa 5 zvezdica. Slobodnih mesta ima od 6. jula. Nešto ranije termine – od 1.7. nudi hotel Carine Hotel Park Bijela 4* koji se nalazi u Bokokotorskom zalivu u mestu Bijela, uz obalu mora. Hotelska ponuda je raznovrsna - uključuje privatnu plažu, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sadržaje za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi i parking su besplatni za goste hotela.

Promo
foto: Promo

U prelepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri, lociran je još jedan dragulj Crnogorskog primorja – hotel Vile Oliva 4*. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila u centralnom objektu. Od 1.7. cena boravka je 441 evro na 7 noćenja, tj 618 evra na 10 noćenja.

Svi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.