SLUTE NA NESREĆU, A TO NIJE SVE: Ova imena NIKAKO nemojte da dajete devojčicama
Beba, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

SLUTE NA NESREĆU, A TO NIJE SVE: Ova imena NIKAKO nemojte da dajete devojčicama

Prema ruskom verovanju određena imena privlače nevolje i samoću, te bi trebalo da ih izbegavate

Objavljeno:

U iščkivanju bebe ili neposredno nakon njenog rođenja, pred roditeljima se nalazi važan zadatak: koje ime dati detetu?

Neko bira ime vodeći se ličnih željama, afinitetima ili porodičnim tradicijama, neko prema kalendaru, a neko prateći svetske trendove.

Međutim, ako želite da vaše dete živi srećnim životom, ima smisla uzeti u obzir značenje imena i izbeći one koji nose negativnu energiju i tešku sudbinu.

Prema ruskom verovanju određena imena privlače nevolje i samoću, te bi trebalo da ih izbegavate.

Ova imena za devojčice mogu da na negativan način da utiču na sudbinu osobe:

Vera

Ukoliko nazovete devojčicu Vera, daćete joj unutrašnju jačinu da prevaziđe sve prepreke i nepokolebljivo se nosi sa svim životnim preokretima koje diktira sudbina. i možete biti sigurni da će se nositi sa mnogim poteškoćama.

Beba, Dete
foto: Profimedia

Vere, po pravilu, do blagostanja dolaze nakon suočavanja sa bolom i gubitkom, stoga, čak i ako dostignu neverovatne uspehe, često više nemaju snage da se raduju.

Aleksandra

Kao i svi vlasnici muškog imena, Aleksandra je prinuđena da neguje i pokazuje osobine karakteristične za suprotni pol. Njihova sudbina je usmerena da kroz život moraju da brinu o porodici, rođacima i svakodnevnim problemima koji često padnu na njihova krhka ramena.

Beba
foto: Profimedia

Aleksandra je po svojoj prirodi lenja, i više bi volela da radi nešto što joj prija, a ne ono što drugi od nje traže. Ovo neslaganje između prirodnih sklonosti i životnih okolnosti često njihovo postojanje čini nepodnošljivim.

Ljudmila

Ljudmila po pravilu veoma ceni svoju porodicu (roditelje, braću i sestre, decu, muževe), ali upravo zbog svojih najmilijih mora da prođe kroz najtužnije događaje koji im nepodnošljivo otežavaju život. Vrlo često neopravdano rano i pod tragičnim okolnostima izgube one koje vole ili su prisiljeni da neguju bolesne. Takva životna sudbina ostavlja preduboke rane u duši, ne dozvoljavajući Ljudmili da uživa u drugim oblastima njenog života.

Tamara

Tamare se često suočavaju sa izdajom, a izdaja im veoma teško pada – mogu doživeti nervne slomove, srčani napad, a ponekad se čak mogu okreniti i alkoholizmu. Pored toga, dame sa ovim imenom, po pravilu, rano ostaju udovice ili se ne slažu sa prvim supružnicima (jednostavno ih napuštaju).

Beba, Dete
foto: Profimedia

Ako imaju sreće može se desiti da po drugi put zasnuju porodicu, toliko se emocionalno vežu za muževe da ih doslovno guše svojom ljubavlju i ljubomorom, a sebe beskrajnim sumnjama i strahovima. Pre svega, sve ovo u velikoj meri komplikuje život Tamara koje se teško nose sa svojim osećanjima.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.