UMRO JE ALEKSANDAR ČIJE SU REČI PRE MESEC DANA POGODILE CELU SRBIJU: Pronađen je mrtav u svojoj kući (VIDEO)
Aleksandar Vladimirov, Foto: YOUTUBE, DW FOKUS / SCREENSHOT

PRETUŽNO

UMRO JE ALEKSANDAR ČIJE SU REČI PRE MESEC DANA POGODILE CELU SRBIJU: Pronađen je mrtav u svojoj kući (VIDEO)

Od trenutka kada se pojavio u medijima, do smrti prošlo je jedva mesec dana

Objavljeno:
  • 113

Sam, gladan, siromašan i bolestan... Ovako je izgledao život Aleksandra Vladimirova, meštanina meštanin mahale Laloš koji se samo pre mesec dana žalio javno kako je gladan i da nema ni za hleba, a koji je pre dva dana pronađen mrtav u svojoj kući.

Komšije kažu da se ne zna tačno vreme smrti, te navode da je u lekarskom izveštaju zapisano da je preminuo usled krvarenja zbog nedostatka lekova.

“Ne zna se ni kada je zadnji put jeo”, tvrde komšije nesrećnog čoveka, prenosi portal "Rešetka".

Aleksandar je bio jedan od žitelja romske mahale nadomak Bosilegrada koji žive u limenim kontejnerima, a neki u kućama, ali bez vode, kupatila i kanalizacije, mnogi i bez struje, o kojima je Dojče vele snimio reportažu. Tom prilikom, Aleksandar je pred kamerama izneo svoje stanje.

- Ti mi daješ preko zime socijalnu pomoć, nešto da kupim lekove, nešto da kupim drva, nešto da kupim hranu, da nekako preživim. A, preko leta vikam, treba da se nešto tura u usta, da se nešto jede. Evo i sada trenutno nemam za leba, idem dole da molim predsednika (opštine) ako hoće da mi da 100 dinara, 200 dinara da kupim leb, i tako. - govorio je on tada, pomirljivim glasom.

Od trenutka kada se pojavio u medijima, do smrti prošlo je jedva mesec dana. Ono što boli, jeste činjenica da niko nije dva dana proverava šta se dešava sa njim, ima li lekova i hleba makar.

Međutim, nažalost, nije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media