ŠOK POTEZ MILENE IVANOVIĆ NAKON ŠTO JE OBJAVILA DA JE U VEZI SA JURIĆEM! Pokačili su se, SVE ZBOG OVOGA, HAOS?
Milena i Igor Jurić, Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

ŠTA JE SAD?

ŠOK POTEZ MILENE IVANOVIĆ NAKON ŠTO JE OBJAVILA DA JE U VEZI SA JURIĆEM! Pokačili su se, SVE ZBOG OVOGA, HAOS?

Kako je list pisao, oni su vezu do ovog momentra krili od javnosti, a da su ovo tačne informacije pokazuje upravo i Milenin Instagram profil, na kojem je i pre dve godine okačila zajedničku fotografiju sa Jurićem

Objavljeno: 13:54h

Samo dva dana nakon što je Milena Ivanović objavila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem, krenule su prve trzavice u njihovoj vezi.

Udovica Olivera Ivanovića je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz opis "ljubav", da bi za nepunih 48 sati izbrisala objavu.

Kako se saznaje, Juriću se nije svidelo što je Milena okačila njihovu fotografiju i nije se složio sa tim da im ta vrsta medijske pažnje treba. Komentari su se nizali i pod tim pritiskom, Milena je rešila da obriše sliku ali i zaključa svoj profil.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Ovaj par se nije javljao na pozive medija, niti su odgovarali na poruke koje su im stizale ovih dana, a vezano za njihovu romansu koja traje više od dve godine.

Kako je list pisao, oni su vezu do ovog momentra krili od javnosti, a da su ovo tačne informacije pokazuje upravo i Milenin Instagram profil, na kojem je i pre dve godine okačila zajedničku fotografiju sa Jurićem.

Danas nema ni te fotografije.

Podsetimo, Milena Popović Ivanović, udovica Olivera Ivanovića i Igor Jurić obelodanili su svoju vezu, koja traje dve godine, a par duže od godinu dana živi zajedno, preneli su mediji. Igor Jurić je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima. Udovica Ivanovića je juče postavila zajedničku sliku sa Igorom Jurićem i u opisu napisala "Ljubav".

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/Igor jurić

Jurić je pre nekoliko godina na svom Instagram profilu pisao o Oliveru Ivanoviću. Postavio je njegovu fotografiju, a u opisu je imao samo reči hvale za ubijenog političara.

"Nisam znao gotovo ništa o Oliveru Ivanoviću do njegovog hapšenja. Tada sam počeo da ga pratim, čitam njegove izjave, "upijam" njegove reči. Mislim da sam pregledao sve njegove emisije koje postoje na youtube. Svaka reč odmerena a jaka, smislena... Posle ubistva, sve je dobilo drugu, mnogo veću dimenziju, u njemu vidim heroja, čoveka kakav želim biti. Zašto postajemo svesni veličine ljudi tek kada ih izgubimo?", napisao je Jurić.

Espreso/Blic


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.