VAŽNO SAOPŠTENJE ER SRBIJE: Za vikend kašnjenje i otkazivanje pojedinih redovnih i čarter letova!
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

er srbija

VAŽNO SAOPŠTENJE ER SRBIJE: Za vikend kašnjenje i otkazivanje pojedinih redovnih i čarter letova!

Srpska nacionalna avio-kompanija se zahvaljuje svim putnicima na poverenju i razumevanju i nastaviće da preduzima sve neophodne mere da bi osnažila svoju podršku putnicima

Objavljeno: 15:32h

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana (18. i 19. juna 2022. godine), usled kasnijeg ulaska sa radova u saobraćaj aviona iz naše flote i drugih tehničkih razloga, došlo je do posledičnog kašnjenja, kao i otkazivanja, pojedinih redovnih i čarter letova Er Srbije.

Srpska nacionalna avio-kompanija se izvinjava svim putnicima na koje ta kašnjenja i otkazivanja letova mogu da utiču. Najveći broj putnika sa tih letova već je zbrinut, preusmeravanjem na kasnije ili alternativne letove, a nadležne službe Er Srbije neprekidno rade da bi se pružila neophodna podrška i preostalim putnicima. Za sve to vreme, Er Srbija se trudi da se za putnike obezbedi osveženje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima. Bezbednost putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju.

U ovom trenutku, situacija u putničkom avio-saobraćaju u celoj Evropi opterećena je velikim izazovima, koji se pre svega odnose na posledice dvogodišnje krize usled pandemije korona virusa, te posledična ograničenja u putovanjima i veliko smanjenje tražnje. Svi sektori putničkog avio-saobraćaja u Evropi, od održavanja aviona, preko zemaljskog opsluživanja, aerodroma, do avio-kompanija, suočavaju se sada sa izuzetnim sezonskim rastom tražnje s jedne strane i relativno ograničenim resursima sa druge, uključujući i manjak ljudstva. Putnički avio-saobraćaj je visoko-povezana industrija, tako da kašnjenje i odlaganje u bilo kom njenom segmentu nužno dovodi do daljih faznih kašnjenja i potencijalnih otkazivanja letova.

Er Srbija, kao sastavni deo evropskog putničkog avio-saobraćaja, takođe se suočava sa sličnim izazovima. Srpska nacionalna avio-kompanija se zahvaljuje svim putnicima na poverenju i razumevanju i nastaviće da preduzima sve neophodne mere da bi osnažila svoju podršku putnicima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.