RASPALILI UŽIČKO KOLO USRED PARALIJE: Srbi se već odomaćili, pljušte reakcije (VIDEO)
Grčka, Foto: Printscreen

UMESTO SIRTAKIJA

RASPALILI UŽIČKO KOLO USRED PARALIJE: Srbi se već odomaćili, pljušte reakcije (VIDEO)

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a srpski turisti, željni odmora i dobre zabave, tradicionalno hrle ka omiljenim letovalištima. Upravo iz tog razloga, snimak iz Paralije, oduševio je korisnike društvenih mreža u Srbiji.

Objavljeno: 17:28h

Na Fejsbuk grupi "Grčka info" postavljen je snimak na kojem se vidi jedna od grčkih taverni, iz koje je ulicama odzvanjalo Užičko kolo.

"Ovo samo Grčka može!", stoji u opisu vide snimka iz Paralije. Iako se ne vidi masa unutra, sudeći po mizici, kao i glasovima, gosti su se sjajno zabvaljali uz taktove srpskog kola.

"Paralija je majka", "Uživajte gde god bili", "Zato volim Grčku", "Ne vidim problem,valjda treba da se ponosimo što se naše kolo svira u drugim državama, a ne da se stidimo...", samo su neki od pozitivnih komentara.

Međutim, jednom delu pratilaca grupe, ovaj video, te i muzika koja se puštala u taverni, nikako se nije dopala, što su kroz komentare i pokazali.

"Strašno, odeš na more u Grčku da bi čuo neki sirtaki ili nešto grčko? A na kraju čuješ naše kako puštaju užičko kolo ili neki turbofk? Zato je po meni u Grčkoj najbolje letovati tamo gde ima najmanje naših ljudi. Iskreno, u Paraliju ne bih otišao ni besplatno", "Ovo na snimku nije Grčka, ovo je Srbija", "Pa ovo je kao na vašaru, jadan narod koji ima smeštaj u blizini", glasili su komentari onih kojima se muzika u Paraliji nije dopala.

Podsećanja radi, Paralija je već godinama mesto gde se Srbi, čini se makar po snimcima, najviše osećaju kao kod kuće, te zvuk srpske trube, kao i samo kolo, nije nepoznanica, već ume da se povede i u moru, sa sve muzičarima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.