OVE GODINE VOZOM DO MORA, SVE O LINIJI BEOGRAD-BAR: Evo kad ide i kolika je cena karte, postoje 2 POLASAKA!
Voz, Foto: Profimedia

VAŽNO

OVE GODINE VOZOM DO MORA, SVE O LINIJI BEOGRAD-BAR: Evo kad ide i kolika je cena karte, postoje 2 POLASAKA!

Crna Gora je jedna od omiljenih letnjih destinacija za srpske turiste.

Objavljeno: 07:51h

Uprkos tome što se putuje minimum 11, pa čak i do 20 sati, mnogi ne odustaju od toga da na more putuju vozom. Za one željne avanture sve informacije o putovanju prugom Beograd-Bar dostupne su na sajtu srbijavoz.rs ili pozivom info centra na telefon 011 360 28 99.

Srbija voz iz Beograda za Bar ima dva poslaska, jedan uveče u 19.58h i jedan ujutru u 8.44 kreće se od stance Zemun i prvo stajalište je Beograd Centar (Prokop). Cena karte u jednom smeru iznosi 21 evro – 2.410 dinara, dok je povratna karta 31,80 evra (3.650 dinara).

Cene su zvanično izražene u evrima, ali se može platiti u dinarima.

Pored cene karte, doplaćuje se i sedište koje ne ulazi u ranije navedenu cenu, ako imate želju da sedite do prozora, za to ćete morati da platite 3 evra (344 dinara), piše Nova.

Voz, Beograd-Bar
foto: Profimeda

Pored udobnosti sedišta, mnogi imaju želju da svoje putovanje provedu u spavaćim kolima, a cena po osobi u ovom slučaju iznosi 1080 dinara.

Ako imate želju da na putovanje ponesete svoj automobil, postoji i ta opcija, s tim da se mora doći dva sata ranije kako bi se automobil stavio na voz, a ta usluga košta 3600 dinara u jednom pravcu. Ako želite da na voz ukrcate svoj automobil, to morate učiniti na početnoj stanici u Zemunu.

Što se tiče povratka Bar - Beograd takođe imaju dva polaska. Međunarodni vozovi iz Bara (preko Beograd Centra) za Zemun polaze u 9.00 i u 19.00 časova, dolaze u stanicu Zemun u 20.19 i u 6.27 časova. Putovanje vozom po planu i programu kako nam kažu iz Srbija voza traje oko 11 sati, dok ljudi koji su putovali tvrde drugačije pa čak ima i onih koji tvrde da su putovali 20 i više sati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.