BIO JE GENIJE, ONDA JE ZAVRŠIO U "LAZI"! Zbog onoga što mu se desilo dobio je ŠIZOFRENIJU i rasplakao Srbiju
Genije u bolnici, Foto: Vladimir Sporčić, Printscreen/tiktok/bulevar.sumraka

JEZIVO

BIO JE GENIJE, ONDA JE ZAVRŠIO U "LAZI"! Zbog onoga što mu se desilo dobio je ŠIZOFRENIJU i rasplakao Srbiju

Život mu je bio kao bajka, studirao je, radio na sebi, oženio se i oformio porodicu. Međutim, kada je došao razvod braka sve je krenulo nizbrdo

Objavljeno:

Tanka je linija od genijalnosti do ludosti. Mnogi filozofi, naučici, matematičari proglašeni su ludim. Jedan takav inzvaredan um u Srbiji takođe je završio na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ovaj čovek, neverovatne inteligencije i sposobnosti mogao je da ima izvanrednu karijeru u oblastima i prirodnih i društvenih nauka, ali čudni su ovozemaljski putevi.

Kako kaže, krenuo je u školu sa 6 godina, u trenutku snimanja emisije u kojoj je prikazan imao je 31 godinu. Za sebe je govorio da ja od tih 31 godine ukupno 25 posvetio nauci.

Bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, osvajao brojne nagrade na takmičenjima iz matematike, a završio je i Matematičku gimnaziju "Veljko Vlahović". Zatim je upisao fakultet, pa se odlučio za društvene nauke, studirao je teologiju i književnost uporedu. Bio je među najboljim matematičarima u Srbiji, a onda je došlo do potpunog preokreta.

Život mu je bio kao bajka, studirao je, radio na sebi, oženio se i oformio porodicu. Međutim, kada je došao razvod braka sve je krenulo nizbrdo.

Uzrok moje bolesti je razvod sa mojom ženom, to jest, što me moja žena bez razloga rastavila od sina. To mi je palo teško jer sam voleo svoga sina i hteo sam da živim sa njim. Ljubav je zajednica, veza. Voleti znači da bez nekoga koga voliš ne možeš da živiš, znači životno biti vezan za drugoga", priča ovaj čovek.

Proglašen je ludim uz dijagnozu šizofrenije.

"Dijagnoza mi je fila F20.0 što znači šizofrenija. Za većinu današnjih naučnika ta bolest se smatra neizlečivom, ali ja sam očiti primer i dokaz da je ta bolest izlečiva",rekao je on.

Ovaj čovek je čist primer šta razvod braka i rastavljanje porodice može da uradi i kakve posledice ostavlja po psihičko zdravlje. Mislite o tome.

@bulevar.sumraka Isečak iz dokumentarnog filma “Prekinute Veze”, zapratite za part 2? #fyp #fypシ #srbija #balkan #bosna #hrvatska ♬ original sound - Bulevar Sumraka?‍?️

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.