IMATE OSEĆAJ DA VAM PROPADNE SVE ZA ŠTA SE UHVATITE? Veruje se da su ovih 8 pokazatelja znak da vas je neko prokleo
Ilustracija, Foto: Profimedia

VEROVANJE

IMATE OSEĆAJ DA VAM PROPADNE SVE ZA ŠTA SE UHVATITE? Veruje se da su ovih 8 pokazatelja znak da vas je neko prokleo

Postoji verovanje koje može objasniti ovakav sled događaja

Objavljeno:

Ako vam se čini da loše stvari od čitavog okruženja izaberu uvek vas, energije vam često naglo nestane, ništa vam ne ide od ruke...

Postoji verovanje koje može objasniti ovakav sled događaja.

1. Nagli pad energije Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli.

2. Finansijski gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijama, a pokosili su vas finansijski gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili ste se našli u bezizlaznoj situaciji.

Tegla, Novac, Novčići
foto: Profimedia

3. Učestali ljubavni problemi Vi ste tip koji je uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljavate brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

4. Noćne more Svako bar jednom sanja neki košmar, ali ako snovi postanu čudni i zastrašujući, uverljivi i uglavnom su o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padanju sa velikih visina, to može biti znak kletve.

5. Gubite nakit Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao – i ovo je jedna od stvari koje se povezuju sa vračanjem.

6. Maler Ovo je subjektivna stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak, koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

1 / 5 Foto: Profimedia

7. Neobjašnjiva bol Imate učestale bolove, najčešće u predelu donjeg dela leđa, stomaka, u nogama, a lekari nikako da otkriju uzrok tome.

8. Problem sa spavanjem Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada pre niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.