SPORTSKE IGRE MLADIH NA ADI CIGANLIJI: Održani turniri u basketu i malom fudbalu za najmlađe (FOTO)
Turniri za najmlađe, Foto: NIS

TURNIRI U BEOGRADU

SPORTSKE IGRE MLADIH NA ADI CIGANLIJI: Održani turniri u basketu i malom fudbalu za najmlađe (FOTO)

Kompanija NIS podržava Sportske igre mladih već šest godina, verujući u važnost koju ova manifestacija ima za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona, kao i za promociju tolerancije i fer-pleja

Objavljeno:

Ada Ciganlija danas je bila u znaku Sportskih igara mladih, koje su na terenima Fudbalskog saveza Beograda okupile najbolje SIMOVCE sa teritorije našeg glavnog grada. Na turniru su učestvovali pobednici kvalifikacionih turnira koji su se u prethodnom periodu održali u Beogradu.

Putnike na Regionalno finale, koje će se 16. juna održati u Petrovcu na Mlavi, dobili smo u igri “Lino između dve vatre”, basketu 3x3, atletici, Coca-Cola kupu i UEFA turniru u malom fudbalu.

Nakon takmičarskog dela, zahvaljujući kompaniji NIS, pobednici turnira nagrađeni su pravom sportskom poslasticom: odmerili su snage u basketu 3x3 i UEFA turniru u malom fudbalu sa svojim vršnjacima iz KK “Partizan” i FK “Crvena zvezda”.

1 / 5 Foto: NIS

Kompanija NIS podržava Sportske igre mladih već šest godina, verujući u važnost koju ova manifestacija ima za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona, kao i za promociju tolerancije i fer-pleja. Na ovaj način, NIS daje priliku mladima u svim delovima Srbije, koji su posvećeni sportu, da se takmiče, upoznaju i druže.

Početak sledeće nedelje nam donosi regionalna finala, a onda će se najbolji SIMOVCI devete sezone igara od 4. do 10. jula družiti u Vrnjačkoj Banji. Tradicionalno, najveća nagrada za ono što su pokazali na sportskim terenima, ali i družeći se van njih, je odlazak na međunarodnu završnicu u Split, sredinom avgusta.

Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima. Najlepšu sportsku priču nam pišu deca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koja se već od februara takmiče na sportskim turnirima u deset disciplina. Učešće u sportskim igrama mladih je potpuno besplatno.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.