SAMO BAHATO! Kako je redakcija Espresa DOČEKALA 2017! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

srećna nam bila!

SAMO BAHATO! Kako je redakcija Espresa DOČEKALA 2017! (FOTO) (VIDEO)

Evo kako su članovi redakcije Espreso.co.rs dočekali 2017. godinu - spremite se za iznenađenja!
Objavljeno: 22:32h

Natalija Atanacković, Šoubiz

Već treću godinu zaredom radim 31, 1. ujutru, tako se nekako zalomi, pa sam i ovoga puta ostala kod kuće, večerala sa roditeljima, popila čašu vina i bila u krevetu oko pola 12. Stavila jastuk preko glave kako bih uspela da spavam od silnih petardi i uspela sam :)

Trošak: 0 dinara.

Dunja Čavić, Noćni urednik

Kućna varijanta je uvek najbolja. Počeli smo u 6 popodne, pa smo oko 10 već mislili da smo ušli u 2017. Klope i pića ima za naredne 2 nedelje, pa planiramo reprizu i za Srpsku. Žurka, gomila ljudi i sjajna atsmosfera.

Trošak - nekih 2.000 dinara.

Andrija Bulatović, Sport

Otišao sam u Krakov sa drugarima, shvatio da je neverovatan, proveo se najbolje u životu, ustao 28.12., legao sad 3.1. Popio Vislu čitavu, sad molim Boga da ostanem živ.

Potrošio sve što sam imao :D

MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)

Dragana Vulović, Lajfstajl

Kućna žurka u kraju, tri zgrade od moje, skupljali smo po 1.000 dinara za hranu i piće, a na kraju je svima vraćeno po 500 jer je skupljeno viška. Cool muzika, odlična hrana i piće, sjajna i voljena ekipa... Velika prednost što nisam morala da čekam sto godina taksi i da se smrzavam dok dođem :)

trošak: 500 dinara

Petar Lazović, Foto

Para sam potrosio 0, a bilo je strava.. Luda ekipa kod ortaka na Dorćolu.. Mislim da je neko puštao narodnjake sve vreme, a učinilo mi se i da smo u jednom trenutku upalili dve baklje i dimnjak u sobi ali u svakom slučaju niko nije povređen..

Trošak: 0

Koji vam je praznik draži: Nova godina ili Božić?

Milica Frankić, Svet

Ceo dan sam prespavala, oko sedam ustala i okitila jelku... našla vino, zaostalu večeru od prethodnog dana i tortu u frižideru, odgledala 4 filma i zaspala.. Nova godina troškova bez!

Ivan Mitkovski, Vesti

Radio do skoro 22h, u redakciji, proklinjao livestram Kurira što kasni, i na kraju je pušten. Ubacio ga u tekst, izljubio bradatog Makija i izleteo iz zgrade. Trčao po taksi, za divno čudo bilo ih je pun ku*ac u Makedonskoj, i jedva stigao oko pola 11 na Krov Beograda (deo Zvezdare iznad Olimpa).

Naravno da stoka (gosti u kući) nije mogla da me čeka, pa se u kući uveliko pilo i ždralo prase na domaćinov račun, kada sam upao u kuću i razdrao se, "Ne diraj rebarca, da ne pucam u nekog"! Čisto da se zna "ko vozi traktor, a ko otvara kapiju".

Svakog 31. decembra ista priča. Novogodišnje odluke koje ćemo prekršiti. Ponovo!

Onda se selo, pričalo, smejalo, jelo, pilo, pilo, pilo i još malo pilo.

Buđenje oko 11 ujutru, uz zvonjavu telefona bliskih i naknadne čestitke, mučninu i obećanje da više neću da pijem.

Trošak: 6.600 dinara za 3 kg pečene prasetine, salate i ostale zajebancije. Gosti doneli piće.

3. je januar, manta se još u glavi, zaključak, falsifikati skupih pića sa Kosova su stigli i u Beograd!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.