Tri meseca besplatnog goriva za potrošača iz Pančeva
Foto: Promo

Glavna nagrada NIS-ove poklon acije

Tri meseca besplatnog goriva za potrošača iz Pančeva

NIS-ov program lojalnosti „Sa nama na putu“ beleži stalan rast u broju korisnika

Objavljeno:

Najvrednija nagrada NIS-ove poklon aktice, tri meseca besplatnog goriva u vrednosti od 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lokalnosti, otišla je u ruke Aleksandra Stokića iz Pančeva. Aleksandar je nagradu osvojio na štandu NIS-a, u okviru Sajma korišćenih vozila, koji je održan od 2. do 5. juna u beogradskoj Areni. Tokom trajanja manifestacije, svi zainteresovani posetioci štanda kompanije mogli su da učestvuju u poklon akciji, a svaki učesnik dobio je neki od poklona koji je ovim povodom pripremio NIS.

NIS
foto: Promo

Na ovogodišnjem Sajmu korišćenih vozila, poznatijem kao Sajam polovnih automobila, NIS je predstavio benefite „Sa nama na putu“ programa lojalnosti koji ima više od milion korisnika i prepoznat je kao program lojalnosti broj 1 za vozače u Srbiji. Kartica “Sa nama na putu” omogućava vozačima da ostvare značajne uštede i mnogobrojne benefite prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i Srbiji.

NIS-ov program lojalnosti „Sa nama na putu“ beleži stalan rast u broju korisnika, a njegovoj sve većoj popularnosti doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.