"NISMO SE OPORAVILI OD PROŠLOG, A SAD NAS JE PONOVO POTUKAO GRAD": Jako NEVREME obralo maline u ariljskim selima!
Ilustracija, Foto: RINA

ISPALJENO 89 RAKETA

"NISMO SE OPORAVILI OD PROŠLOG, A SAD NAS JE PONOVO POTUKAO GRAD": Jako NEVREME obralo maline u ariljskim selima!

Sinoć je ispaljen rekordan broj raketa, njih 89, što je svakako doprinelo ublažavanju posledica, izjavio je predsednik opštine Arilje Predrag Maslar

Objavljeno:

Olujno nevreme praćeno gradom po drugi put za sedam dana pogodilo je tritoriju opštine Arilje, a na udaru su se ponovo našla sela Latvica, Trešnjevica i Virovo.

"Ovo već prelazi u katastrofalne razmere. Nismo sabrali štete ni od prethodnog nevremena, a sada nas je ponovo zadesilo isto. Dosta malina je uništeno pre same berbe i ko zna šta će biti još za deset dana. Krvav je ovaj dinar kad se strepi i gleda u nebo", kažu za RINU meštani Latvice.

Osim seoskog područja grad ovaj put nije zaobišao ni sam centar grada gde je zbog velike količine vode na kolovozu na jedno vreme bio zaustavljen i saobraćaj.

Dva puta za sedam dana grad pogodio ariljska sela
Dva puta za sedam dana grad pogodio ariljska selafoto: RINA

"Još uvek se sagledava šteta, siguran sam da nakon ovog drugog naleta ona neće biti mala. Protivgradni strelci su već dva dana bez prekida aktivni na svojim stanica. Sinoć je ispaljen rekordan broj raketa, njih 89, što je svakako doprinelo ublažavanju posledica", izjavio je predsednik opštine Arilje Predrag Maslar.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.