NEVREME VEĆ STIGLO U SRBIJU: NEPOGODE U ZRENJANINU, upozorenje i za OSTATAK SRBIJE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/arilje_oglasna_tabla

oluja

NEVREME VEĆ STIGLO U SRBIJU: NEPOGODE U ZRENJANINU, upozorenje i za OSTATAK SRBIJE

Inače, RHMZ je još u toku dana upozorio da se od danas do 9. juna očekuju pljuskovi i grmljavine

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se danas popodne na području srednjeg Banata, na području Zrenjanina, očekuje nevreme, dok je u okolini tog grada već snimljena padavina krupnog grada.

Kako su, naime, najavili u hitnom upozorenju objavljenom na sajtu RHMZ očekuju se jaki pljuskovi, grmljavina i kratkotrajna pojava grada.

Nevreme
Nevremefoto: Nemanja Nikolić

Žitelji ovog dela Srbije objavili su na društvenim mrežama da je iz crnih oblaka koji su se nadvili nad gradom počeo da pada jak grad, a kako se vidi na snimcima, sve je bilo praćeno jakim vetrom.

Inače, RHMZ je još u toku dana upozorio da se od danas do 9. juna očekuju pljuskovi i grmljavine, koji će lokalno biti praćeni gradom i jakim vetrom, kao i da se očekuje količina padavina veća od 20 mm za kratko vreme.

Podsetimo, Zrenjanin je i krajem maja ove godine pretrpeo veliku štetu pričinjenu jakim nevremenom kada su padala drveća, polomljeni su oluci na kućama, a i kada je nekoliko automobila stradalo nakon što su se grane sručile na njih, usled jakog vetra i kiše.

( Espreso / Blic )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.