KORONA EKSPLODIRALA U JEDNOM SRPSKOM GRADU: Strašni podaci!
Ilustracija, Foto: RINA

vratila se?

KORONA EKSPLODIRALA U JEDNOM SRPSKOM GRADU: Strašni podaci!

Broj hospitalizovanih pacijenata u UKC Kragujevac usled zaražavanja kovidom 19 je četvoro, dok se jedan pacijent nalazi na respiratoru

Objavljeno:

Prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje Kragujevac, na teritoriji Šumadijskog okruga od 320 uzorkovanih osoba na virus kovid 19 pozitivno ih je 16.

Najviše osoba inficiranih kovidom zabeleženo je na teritoriji samog grada Kragujevca (16), na teritorijama opština Aranđelovac, Topola, Rača i Knić zabeležen je po jedan novi slučaj zaraze ovim virusom, dok su opštine Batočina i Lapovo bez novih slučajeva.

Broj hospitalizovanih pacijenata u UKC Kragujevac usled zaražavanja kovidom 19 je četvoro, dok se jedan pacijent nalazi na respiratoru.

1 / 10 Foto: Profimedia

Na teritoriji celog Šumadijskog okruga obuhvat vakcinacijom na dan 02.06.2022 je 44,81 odsto prvom dozom, odnosno 43,65 odsto drugom.

Trećom i četvrtom dozom obuhvaćeno je svega 26,26 odsto, odnosno 0,19 odsto građana.

Na teritoriji grada Kragujevca stanje sa procentima je relativno povoljnije, pa je 50,34 odsto građana obuhvaćeno prvom, odnosno 49,01 odsto drugom dozom. Trećom dozom obuhvaćeno je 29,48 odsto, a četvrtom 0,23 odsto građana, prenosi Glas Šumadije.

(Espreso / Glas Šumadije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.