KROV DOBILO 438 BEZBEDNJAKA: Pripadnicima službe bezbednosti u Novom Sadu uručeni ključevi novih stanova
Stanovi, Foto: Grad Novi Sad

URUČENI KLJUČEVI

KROV DOBILO 438 BEZBEDNJAKA: Pripadnicima službe bezbednosti u Novom Sadu uručeni ključevi novih stanova

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović istako je da Srbija ne zaboravlјa na svoje heroje

Objavljeno:

Pripadnicima službi bezbednosti uručeni su ključevi za 438 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo. Ključeve su uručili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministri Nebojša Stefanović, Tomislav Momirović, Maja Popović, Darija Kisić Tepavčević.

Ovim povodom, gradonačelnik Vučević rekao je da je najavljen niz zajedničkih uspešnih investicija Republike Srbije i Grada Novog Sada.

- Ovaj lokalitet opremljen je po najmodernijim standardima kako bismo obezbedili dobre uslove za život ljudima koji se staraju o sigurnosti našeg grada i naše države. Ovo naselje jako lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao milijardu i 600 miliona dinara i obezbedili smo još jednu lokaciju za ovu namenu, na Bulevaru Evrope - dodao je gradonačelnik.

1 / 4 Foto: Grad Novi Sad

Ministarka Darija Kisić Tepavčević izrazila je zadovolјstvo zbog toga što država brine o onima koji brinu o opštoj bezbednosti, kao i zbog toga što je, i ovog puta, među vlasnicima stanova kojima su klјučevi uručeni, petoro boraca i ratnih vojnih invalida.

Tomislav Momirović izjavio je da su zgrade u naselјu Jugovićevo zidane po najvišim svetskim standardima, da je do sada u Novom Sadu završeno 1970 stanova i da će se u narednom periodu graditi još 1500 objekata.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović istako je da Srbija ne zaboravlјa na svoje heroje, na one koji, osim što brinu o svojim porodicama, brinu i o velikoj zajedničkoj porodici Srbiji. On se zahvalio Gradu Novom Sadu na tome što je za naselјe obezbedio najsavremeniji mobilijar i na tome što je planirano da u tom delu grada budu izgrađeni škola i vrtić.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.