BILJANA SRBLJANOVIĆ ODGOVORILA BALAŠEVIĆU: Mi u Beogradu sečemo šape kučićima, a u Novom Sadu neki fini svet!
Foto: Dragan Kadić, Beta

Oštro!

BILJANA SRBLJANOVIĆ ODGOVORILA BALAŠEVIĆU: Mi u Beogradu sečemo šape kučićima, a u Novom Sadu neki fini svet!

Književnica nije mogla da prećuti i ostane "hladna" na takozvani šokantan govor Đorđa Balaševića sa koncerta u Beogradu
Objavljeno:

Prošlo je tri godine od poslednjeg nastupa Balaševića u Beogradu, sinoć je 20.000 ljudi napunilo Kombank Arenu, a kantautor im se odmah na početku koncerta uz pesmu "Lepa Protina Kći" obratio šokantnim govorom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

- Kažu reci dve tri reči, u Beogradu, to je teško... Što bi rekao Dejan Šapurić kada smo odlazili u Boegrad samo što se nismo izvuvali.... bilo je potrebno da uradiš mnogo, da se probiješ do Makedonske i dalje. Imao sam sreću da sretnem Batu Stojkovića, Paju Vujisića, Čkalju, Duška Radovića.... A danas gledam glupave prenose iz Skupštine, Zmajeve od Šipova, Ajfonke... zaista bi moglo sve da stane u tri reči... ali ne večeras, pogledaj se Beograde, večeras se ne sećamo starih uspomena, pravimo nove... - rekao je između ostalog Balašević. Publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Šokantan govor Đorđa Balaševića ZAPREPASTIO krcatu Arenu: Pogledaj se Beograde, gledamo Zmajeve od Šipova i Ajfonke...(VIDEO)

Na ovaj govor nije ostala hladna književnica Biljana Srbljanović i u ime Beograda uzvratila "šokantnim" statusom na Fejsbuku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.